Wysłany: Wto 29 Cze, 2010 12:22 8 miesięcy więzienia dla faceta znęcającego sie nad psem!!!
Nie wiem czy juz slyszeliscie o tym, ja od wczoraj co chwile slysze w radiu: w Grudziądzu Sąd skazał na 8 miesięcy pozbawienia wolności - nie w zawieszeniu (wyrok prawomocny) faceta, ktory znecal sie nad kundelkiem, kopał go, zrzucił z drugiego piętra itp... Sędzia powiedział, że to powinna być przestroga, ze w naszym kraju skonczy sie takie beztialstwo wobec psów i ludzie beda normalnie za takie czyny odsiadywac wyroki. Ja po tym co uslyszalam mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci prawa zwierzat beda bardziej szanowane i takich %^&#... znaczy sie nierozsadnych ludzi bedzie sie karac. Jeszcze niestety trzeba czekac na to, az takie wyroki zaczna zapadac zanim bedzie tragedia i pies znajdzie sie za TM... no ale nie mozna miec wszystkiego od razu
_____________________________ "Pierwszy bulterier miał dwie komórki mózgowe. Ale jedną zgubił a drugą popsuł"