Afera trafiła do Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Elblągu 30.10.2013, ponieważ jej właściciel wyjechał zagranicę.
Afera to 1-roczna suka w typie rasy bulterier. Według relacji domowników, Afera jest bardzo łagodnym psem zarówno w stosunku do ludzi jak i innych zwierząt. Do tej pory mieszkała w mieszkaniu i nie sprawiała żadnych problemów.
Afera zostanie oddana do adopcji jedynie po wcześniejszej wizycie przedadopcyjnej i tylko osobie mającej doświadczenie w wychowywaniu psów tej rasy.
Może być taki szczypior jeszcze, ale kurcze żal ją na zimę w schronie, chociaż pewnie długo czekać nie będzie bo młoda i ładna, ale mimo wszystko źle, jakby na zimę została w schronisku.
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy
no źle źle ja już dochodzę po powrocie do siebie i zaczynam działać, trochę czasu mi pochłonęła ta sunia owczarka niemieckiego ale popytam to tu to tam.
Myślę o niej intensywnie.
Od dłuższego czasu myślę o adopcji i bardzo mnie ta sunia interesuje. Chciałabym się dowiedzieć o niej czegoś więcej, min. jak reaguje na inne psy (mam w domu prawie dwuletnią sukę)?
Jestem tu świeżynka , więc proszę o wyrozumiałość. Nie wiem od kogo i jak uzyskać jakieś informacje Aferze
jeśli chodzi o Aferę to nikt z forumowych ludków u niej jeszcze nie był więc informacje odnośnie małej najszybciej otrzymasz w schronie w którym przebywa.
Zaraz do nich dzwonię i może ktoś z wolontariatu pojedzie obejrzeć sunię
[ Dodano: Czw 07 Lis, 2013 10:29 ]
No to dzwoniłam...
Są już na nią chętni.
Pan z Wa-wy ponoć zdecydowany. Zrobią mu wizytę przedadopcyjną i zapadanie decyzja.
Jest jeszcze ktoś no i ja jestem. Jak pani usłyszała, że jestem z okolic Poznania, to stwierdziła, że strasznie daleko, ale mam nadzieję, że mnie nie skreśla.
W przyszłym tygodniu Afera będzie miała sterylkę i za jakieś 2-3 tygodnie nowy dom (mam cichutką nadzieję, że może to będzie mój dom)
Miałam problemy z łączami, ale jestm i mam wieści ze schroniska w Elblągu
Jakby ktoś był ciekawy, Afera jest po strylce i czuje się dobrze
Pani czeka na raport z wizyty przedadopcyjnej u pana w Wa-wie. Powiedziała, że do mnie zadzwoni, jak się z nim zapozna (może pan się nie spodobał )
Będę Was informować