Mam taka prośbę do Was, chodzi o te tematy adopcyjne:
http://www.bull-bazarek.eu/viewforum.php?f=4
chciałabym uporządkowac i zaktualizowac, te które mozna to przeniesc do happy endów, inne do archiwum, a te aktualne zostawic, czy mozecie pomóc?
po prostu mi napiszcie w tym temacie tutaj ewentualnie które i gdzie... a moze jakiś psów brakuje w naszych adopcjach na forum, co w chwili obenej szukają domków?
no, to tez bym prosiła o pozaładanie im tematów
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
Mam pytanie pośrednio związane z tematem- Gosia czy jest mozliwośc dopisania do nazwy tematu, imion psów o których piszemy?np:[kontrowersyjny wykup...- CASA i BIPI ]Wiem ,że większość jest zorientowna o jakie psy w którym temacie chodzi ale nowym uzytkownikom forum taki dodatkowy opis pomógłby się lepiej odnaleźć w tematach.I byc moze nie powstawałyby "podwójne" tematy dotyczące jednego psiaka czy sprawy.
Pozrawiam j.
_____________________________ Żyć żeby kochać ,kochać żeby żyć....
Spike w moim sercu na zawsze!
Mam pytanie pośrednio związane z tematem- Gosia czy jest mozliwośc dopisania do nazwy tematu, imion psów o których piszemy?np:[kontrowersyjny wykup...- CASA i BIPI ]Wiem ,że większość jest zorientowna o jakie psy w którym temacie chodzi ale nowym uzytkownikom forum taki dodatkowy opis pomógłby się lepiej odnaleźć w tematach.I byc moze nie powstawałyby "podwójne" tematy dotyczące jednego psiaka czy sprawy.
Pozrawiam j.
tak, moge to poedytowac
edit://
wiec zrobimy tak, załózmy ze będzie jakis pies do wyciągniecia no i ktos załozy temat np, pregus w schronie, a potem jak go wyciągniemy i pies juz bedzie miec imię itp. to wtedy bedziemy tytuły tematów edytowac, tak ja dla przykładu zmieniłam tytuł tematu Rudych
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw