1. Mieszkam w dziesiecio pietrowym bloku
2.Obecnie mam 3szczurki dumbo i mala sunie kundelka i rybki
3.Przed nasza 3letnia sunia mielismy jamnika Kacperka -zdechl w wieku 12lat z przyczyn naturalnych,zreszta odkad pamietam mielismy przewaznie kota,psa i szczurka w domu.w wakacje musialam uspac u weterynaza moja kochana szczuzyce z powodu guza ktory sprawial jej wielkie problemy w chodzeniu,kotow nie mamy juz dosyc dawno ale za to powiekszyla nam sie rodzina szczurkow dumbo
4-5.Nigdy nie mialam bullteriera ale zawsze mazylam o bullku,znajomy ma od paru lat wspanialego psa tej rasy i prosilm go o pomoc w kupieniu bullka w jakiejs cenie ktora jest dla mnie realna.A moj kontakt z rasa czy wiedza o niej to jest internet,wiem ze trzeba miec silny charakter i nie dac sie zdominowac pieskowi ale tez ich natura terriera sprawia ze sa towazyskie,chetne do zabawy i chca aby czlowiek poswiecal im jak najwiecej czasu,lubia psocic wiec bardzo dobrze jest nauczyc bullka ze klatka jest jego legowiskiem gdzie moze sie wyciszyc a nie miejscem za "kare"
6.Mam corke w wieku 7lat
7.corka bardzo sie cieszy na kazdego nowego domownika
8.z obecna suczka wyjezdzamy na wakacje i zawsze rezerwuje miejsce gdzie mozemy ja zabrac (wole ja miec przy sobie niz martwic sie ze teskni albo ze moglo sie jej cos stac).szczurkami opiekuje sie moj starszy brat ktory mieszka pare ulic dalej ze swoja rodzina
9.oczywiscie!
10.mojej suczce zdazy sie czasem w nocy zalatwic pod drzwiami, my ludzie mozemy zawsze skozystac z toalety w domu zwierzeta niestety takiej mozliosci nie maja a nie zawsze ostatni pozno wieczorny spacer sprosta wymaganiom do rana...
11.tak licze sie z tym,wiem ze takie szkolenia ucza obchodzic sie z psami jak i zapanowaniu nad nimi
12.nie
13.tak
14.tak licze sie z tego typu wydatkiem
15.uwazam ze czesto jest koneczna
16.oczywiscie!
17.jest to moim obowiazkiem!
18.nie
19.oczywiscie