Kikimora i NIN: dzis odebralam paczke Dzieki za wszystko (i te rzeczy extra). Jako e suska zaraz trafi do nowego domu, czy zgadzacie sie zeby smaki rozdzielic miedzy psy schroniskowe? Mam zamiar odwiedzic takiego starego bulka i jesli pozwolicie to ja jemu i innym biedom dam.... Chyba ze to stricte dla suski, rozumiem
Suka w nowym domu.Behawiorystka powiedziala po jej 9 dniach pobytu ze to cudna babka, zero jej do zarzucenia.Gadzety ktore wyslalisie trafia do niej ale zostalo 370 zl wiec pytam: czy moge te kwote przeznaczyc na podobna alcje ale dla kolenjego bulisia ze schronu? Jest na Paluchu jeszcze jeden stary dziadzio...
Kasia, dzięki wielkie, że zajęłaś się buliną Cudownie jest czytać, że jest już w nowym domku A jeśli chodzi o pozostałe po tej akcji pieniądze, to myślę że nikt nie będzie miał nic przeciwko, jeśli pójdą one na inną bidę
Można przenieść wątek do szczęśliwych zakończeń, fotki z nowego domu wkrótce
_____________________________ "Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim"
co prawda temat Nasi został dano zakończony i jest szczęśliwa w nowym domku - co widziałam na własne oczy wklejam tu również link do operacji Nasia, żeby więcej nie było żadnych wątpliwości