Z pomarańcza :
"W lokalnym dodatku GW w każdy poniedziałek są umieszczane zdjęcia psów ze schroniska.I własnie zobaczyłam ją , śliczną białą bulinkę.Błąkała sie po jednej z ulic na peryferiach miasta .Jest w schronie od 28 pażdziernika.Jutro rano dzwonię zaraz do schroniska dowiedzieć się o niej jak najwięcej.Chciałabym jej pomóc ale moje możliwości są raczej ograniczone.Nie mogę jej zabrac do siebie bo jestem zapsiona i zakocona .A zdaje sobie sprawę że po tej reklamie na łamach gazety może być wielu chętnych pseudochodowców lub panów z rozbudowanymi karkami.Nie wiem co robić ,proszę pomóżcie ..."
Monia wypytaj o suńke- zdrowie i charakterek i będziemy szukać DT.
_____________________________ Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"
Do suni jak się jutro wyrobie to jadę dziś nie dałam rady .Sunia zaszczepiona po kwarantannie czeka na sterylke.Jest ktoś chętny dlatego nie zakładałam tematu Jak będę to zrobię foty i wrzucę
Byłem dziś z mamą u bulki jest wychudzony co widać na zdjęciach, ma przebarwienia na skórze, zwisające cycki, nie ma tatuażu i jest bardzo pobudzona.Jest trzymana w bardzo złych warunkach na obserwacji.Więc trzeba ja wyciągnąć, kierowniczka się zgodziła ze nam ją oda gdy podpiszemy ze ja wysterylizujemy. Nie mamy warunków do zabrania jej do siebie A o to parę fotek suni:
Do suni jak się jutro wyrobie to jadę dziś nie dałam rady .Sunia zaszczepiona po kwarantannie czeka na sterylke.Jest ktoś chętny dlatego nie zakładałam tematu Jak będę to zrobię foty i wrzucę
zZtego co tu Marzena pisze to jest już ktoś chętny na sukę.
p.s.jakie ma dłuuuugie pazurki suniai wogóle taka bidota a tło tych zdjęć jest przerażające
_____________________________ Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"
w przyszły piątek do nowego domu jedzie SZILA. Jeśli suka nie przejawia agresji do innych zwierząt, mogę dla niej mieć bezpłatny tymczas. Czy wiadomo jak zachowuje się do innych psów?
Ediii jak wrócę do zdrowia w przyszłym tygodniu to sprawdzę na 100% .Na razie grypa mnie uwięziła w domu i tylko telefonicznie mogę porozmawiać Chyba że ktoś z Częstochowy mógłby wcześniej Ale chyba nikt oprócz mnie jej nie odwiedził Jak będę tylko na chodzie to pierwsze kroki kieruję do schroniska .