Wysłany: Pon 15 Kwi, 2013 20:22 BULL T-shirt dla dzieci i nie tylko :)
BULL T-shirt dla dzieci i nie tylko
Tym razem Fundacja S.O.S. Bullterrier przygotowała coś dla najmłodszych bull-zakręconych
Wspaniałe i bullowe koszulki w rozmiarach junior.
Dwa różne nadruki - dla każdego coś ładnego
ILOŚCI LIMITOWANE!
Cena: 45,00 zł/szt.
Zysk ze sprzedaży w całości zasili konto Fundacji
Koszulki wysokiej jakości firmy Stedman , model Comfrot-T Junior, wysoka gramatura 185g/m2
100% bawełna, bez szwów bocznych, wzmocnienie na karku.
Pranie: 40˚C,nie suszyć w suszarce bębnowej, nie czyścić chemicznie
Prasowanie: nie prasować po nadruku, żelazko z dwoma kropeczkami
Nadruk: Cyfrowy nadruk bezpośredni charakteryzujący się dobrym odzwierciedleniem kolorów i dobrą trwałością. Farba natryskiwana jest bezpośrednio na odzież. W porównaniu do cyfrowego druku pośredniego motyw jest przez to bardziej miękki w dotyku i stąd przyjemniejszy w noszeniu (brak efektu naklejki). Wielkość nadruku: 210x297mm
Dostępne rozmiary:
XS 110-116 cm (5-6 lat)
S 122-128 cm (7-8 lat)
M 134-140 cm (9-10 lat) --> damskie S
XL 158-164 cm (12-13 lat) --> damskie M/L
Wymiary:
M (damskie S) - długość mierzona od ramienia 52 cm, szerokość mierzona pod pachami 42 cm
XL (damskie M) - długość mierzona od ramienia 61 cm, szerokość mierzona pod pachami 48 cm
Ceny wysyłek:
List polecony priorytetowy:
- 1-3szt. - 8 zł
- 4-10 szt. - 10 zł
Koszulki można odebrać osobiście w Warszawie.
Drobna uwaga techniczna:
Proszę wszystkich, aby zamawiając podawać od razu imię i nazwisko oraz adres do wysyłki lub deklarować odbiór osobisty - ułatwi nam to całą operację Dzięki
Kupujący wpłacają pieniążki bezpośrednio na konto Fundacji.
Zostałem poproszony o koordynację sprzedaży poprzez Bull-Bazarek.
Ilości koszulek są bardzo ograniczone - decyduje kolejność zamówień.
Zamówienia można składać pisząc bezpośrednio do mnie: pawel.luniewski@interia.pl lub licytując na forumowych aukcjach.
Jeśli wyprzedamy jakiś rozmiar - poinformuję o tym w tym wątku
Aukcje zakończone będę starał się możliwe szybko odtwarzać, aż do wyczerpania zapasów.
Na korespondencję elektroniczną będę możliwe szybko odpowiadał potwierdzając przyjęcie zamówienia.
Paweł
Autor postu otrzymał 1 piw(a)
# 1
Ostatnio zmieniony przez kabal Pon 22 Kwi, 2013 14:20, w całości zmieniany 4 razy
Mam nadzieję, że ludziom się spodobają
Na zachętę powiem, że kto miał styczność z tymi koszulkami już ma przynajmniej jedną w szafie Łącznie z paniami z firmy która te koszulki wyprodukowała (były zachwycone).
Staraliśmy się zrobić coś fajnego i dobrej jakości - to nie koszulki grubości ludzkiego włosa, a nadruk zadziwił mnie - wyszedł genialnie!
Zawsze można kupić już teraz, a za rok będzie jak znalazł
[ Dodano: Sro 17 Kwi, 2013 19:45 ]
Kilka osób zamawiało koszulki pisząc do mnie bezpośrednio na adres e-mail.
Teraz milczą - więc nie wiem czy mi coś poczta szwankuje czy zrezygnowały - proszę o kontakt jeśli to czytają i podanie danych do wysyłki lub deklarację, że odbiorą osobiście (Łukasz - proszę o kontakt).
Proszę wszystkich, aby zamawiając podawać od razu imię i nazwisko oraz adres do wysyłki lub deklarować odbiór osobisty - ułatwi nam to całą operację Dzięki
Kupujący wpłacają pieniążki bezpośrednio na konto Fundacji.
Właśnie wróciłam z pracy i w salonie czekała na mnie paczuszka, a w niej koszulka z bullem Dziękuję za ekspresową wysyłkę!
Koszulka jest na prawdę fajna, polecam wszystkim!
Dziękuję Paweł za doradzenie zmiany z rozmiaru XL na M
A i Fundacja do paczuszki załącza ulotki na temat pseudohodowli, fajne to