my kurcze nie damy rady... szkoda zazdroszcze wam tego spotkania
koniec roku zobowiąuje mnie i męza do roliczenia z us i z tego powodu poprostu nie mamy czasu w ostatnie dni roku.
Bede czekała na fotorelecje
_____________________________ "Pies jest jedynym stworzeniem na ziemi, które kocha cię więcej niż siebie samego" :-q
Snoopy nas regularnie budzi 8.28 lub 8.37 lizac po twarzy wiec godzina nie ma dla nas wiekszego znaczenia
Malina, miejmy nadzieje, ze to niepierwszy i nieostatni spacer, wiec wszystko przed nami
_____________________________ ZARA & AIREEN & SNOOPY
moje sierściuchy śpią do 12stej 13stej i nie podnosza dooopy nawet jak wstaje i robie sobie sniadanko więc preferujemy godziny jakos takoś po " w samo południe"
Szampana ktos bierze?
w Pyrlandii sa spotkanka na Cytadeli...
Dzisiaj sprawdziłem teren,biało biało biało.......ciężko się spaceruje ,bo nogi zapadają się na warstwie zmrożonego śniegu część terenu została zagospodarowana na parking i ogrodzona ,ale i tak pozostał spory kawał przestrzeni dla dzikich dzików
będa miały gdzie poszaleć no itemperatura w czwartek ma być nieco wyższa niż dzisiaj(-10! )
_____________________________ Żyć żeby kochać ,kochać żeby żyć....
Spike w moim sercu na zawsze!
szczegolnie ja jestem totalnie nowa Jak przyjedziecie w styczniu to sie ustawi jakis meeting
moze byc 12.30 -13.00
Na to podloze babcina bedzie narzekac. Nawet jezyna sie potyka lub wywraca jak czasem mu sie lapa zapadnie. Ni to snieg, ni to lod- masakryczny przekladaniec sie przez te roztopy zrobil. Mam nadzieje ze napada troche swiezego do czwartku
mamy, mamy, szczegolnie, ze Snoopek o taki 'lodowy-snieg' sobie kostki kaleczy. dlatego jak juz chodzimy na spacery to na droge w lesie, gdzie bylo odsniezone zawinac mu lapki?
_____________________________ ZARA & AIREEN & SNOOPY