Wysłany: Sro 22 Gru, 2010 10:21 BullBajera Toruń/Bydgoszcz i okolice
Dziewczyny i chłopaki -jaki termin Wam pasuje ,żeby poznać ze soba nasze bulloszołomy i siebie nawzajem?
Proponuje okres miedzy świetami a nowym rokiem - Toruń?obok nowego stadionu zuzlowego jego ogromniasta łąka i las w pobliżu-ludzi mało wiec nie będą przeszkadzać
pierwszy po lewej stronie od wjzadu do Torunia(taka zadaszona bryła .UMK jest ok.2km dalej- tam też jest lasek--park ,ale zbyt dużo ludzi się tam pojawia i Straży Miejskiej
Na mapie Google stadionu nie widać ,jest tylko wielka piachowa dziura.Jadąc od Bydzi trzeba skręcić w lewo jeszcze przed pętlą tramwajową .
_____________________________ Żyć żeby kochać ,kochać żeby żyć....
Spike w moim sercu na zawsze!
Spoko- chętnie. Bullbajerka zawsze ja Babule wezme.
Mozna liczyc na podwozke? nawet z tym dokladnym opisem dla babci to i tak za daleko a dla mnie nie wiadomo gdzie
jak sie nie boisz naszego psiego-samochodu to gdy moj TZ nas wysadzi, na miejscu, moze po Was podjechac miejsca siedzace sa dwa - dla kierwocy i pasazera
_____________________________ ZARA & AIREEN & SNOOPY
Mozna liczyc na podwozke? nawet z tym dokladnym opisem dla babci to i tak za daleko a dla mnie nie wiadomo gdzie
spoko,nam to przeciez "po drodze"
a dla babci Agniesi -bedzie pół tylnej kanapy albo cała jesli pani nie wpusci
Nam też pasuje każdy dzień pomiędzy 28.12 a 2.01.2011.
_____________________________ Żyć żeby kochać ,kochać żeby żyć....
Spike w moim sercu na zawsze!
no wlasnie Agusia Jarek to mnie po drodze zgarnie Bedzie mniej zamieszania
Czyli oficjalnie wprosilysmy sie na poklad- Babcia sie cieszy bo nie usmiechalo jej sie dreptać na jakies zapupie
Pasuje nam tez kazdy dzien w tym przedziale (preferujemy jednak od 28 do 30- bo potem to juz albo imprezki albo kacyk )
Jak juz zdecydujecie dajcie znac