Wysłany: Sro 08 Cze, 2011 21:18 Dog Fun Fest we Wrocławiu
Zapowiada się interesująco i choćby z samej ciekawości warto pójść
"DogFunFest to jednodniowa impreza plenerowa,której organizatorem i pomysłodawcą jest Fundacja 2plus4.Celem nadrzędnym jest zapoznanie jak najszerszej liczby osób wspieraniem adopcji zwierząt i wczesną edukacją dzieci w zakresie bezpiecznego obcowania ze zwierzętami a zwłaszcza psami.[...] Dodatkowo w tym roku podjeta zostanie próba przełamania błędnych stereotypów funkcjonujących w społeczeństwie, dotyczących ras w typie bull, tj. amstaffów, bullterrierów, pit bulli. Grupa wolontariuszy, pracujących z porzuconymi psami w typie bull, przedstawi problematykę rasy oraz faktyczne powody dlaczego psy w typie tych ras uznane zostały za niebezpieczne. Zaprezentuje psy, które przez tę krzywdzącą etykietę, zostały oddane do schroniska i nie mają szans na adopcję. Poprowadzony zostanie wykład „Fakty i Mity o Terrierach w Typie Bull” wraz z prezentacją posłuszeństwa, oddania i łagodności wobec człowieka, psów w typie bull znajdujących się we wrocławskim schronisku[...]."
Ty Agata nawet nie narzekaj bo teraz w Szczecinie macie Dni Morza, na które się wybierała, ale finanse nie pozwoliły no chyba, że jednak stwierdzę, że jadę i mam w nosie wszystko
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy
# 5
#agata_k Bardzo Uzależniony Lovelas Casanova vel. Kazimierz Wielki
ja tam z Dni Morza nie skorzystam, bo weselicho mam w sobote (drugie w tym miesiącu ) ale jak najbardziej miej w nosie wszystko i przyjezdzaj pokój udostępniam więc nocleg jest tylko bez Chaosa, bo po remoncie jestem a z takim szogunem to nigdy nic nie wiadomo a tak szczerze, to te Dni mOrza to o kant tyłka rozbić jeszcze pare lat temu to naprawdę coś się działo i fajerwerki były fajne ale teraz z roku na rok coraz większa kicha jest tylko pełno pijanych sweet sixteen biega (czy tam zatacza sie - jak kto woli) choć nigdy nic nie wiadomo, może jak zawitasz do Szczecina to akurat dobra imprezka będzie
_____________________________ "Pierwszy bulterier miał dwie komórki mózgowe. Ale jedną zgubił a drugą popsuł"
Byłam na Dniach Morza 5-6 lat temu i było wspaniale a te żaglowce
Moja droga Chaosiowi bym nie pokazała tego tłumu ludzi przecież takie zamieszanie to jego żywioł
Zobaczy się jak będzie.
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy
# 7
#agata_k Bardzo Uzależniony Lovelas Casanova vel. Kazimierz Wielki