dzięki przyjaciołom wykupiliśmy i przewieźliśmy do mnie Niuńka
jest to rodowodowy 6letni samiec, syn mojego Moryca
jest u mnie od soboty, przyjazny do psów, kotów ( mieszkał z 4 ) i dzieci
szukam dla niego domu, najlepiej w Łodzi lub okolicach, ponieważ chcę mieć go "na oku"
Niuniek na niedzielnym spacerze
Kurcze, źle trafił ale nie myli się ten co nic nie robi .Piękny ,chyba duży chłop z niego długo na dom czekać nie będzie .Ex se natus -szacun dla ciebie że pilnujesz swoich dzieci .
to nie jest moje dziecko, to dziecko lakongi
pozory mylą, jest mały jak na samca, łapy są w opłakanym stanie, wydaje się, ze ruch sprawia mu trudność, na siekaczach kamień, ogromna paradontoza, oczy też nieciekawe, jutro przyjeżdża do nas wetka, pobieramy krew i czekam na diagnozę, co dalej
jest niesamowicie spragniony kontaktu z człowiekiem, najlepiej jakby się do niego przykleił i tak już pozostał na zawsze
będzie mi miło, serdeczne dzięki
jeszcze nas czeka doprowadzenie go do porządku i będzie gotów, ważne, ze chłopak jest niemalże bezproblemowy, jak to chyba psy, które spędziły sporo swego życia w pseudo, w kojcach
Jak tylko uznasz, ze czas go ogłaszać daj znać. Poproszę wtedy o dokładniejsze informacje, na co zwrócić uwagę przyszłemu właścicielowi itp oraz fotki.
Fajniutki niuniek, dużo zdrówka życzę chłopaczkowi.
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy
Przykry jest los Niunka to taki pies o wspaniałym usposobieniu choć los mówiąc delikatnie go nie rozpieszczał..........-( Kilku właścicieli dwie pseudo gdzie krył na potęgę i stał we własnych odchodach na betonie...........brak miłości i kontaktu z człowiekiem spowodował to iż Niuniek jest teraz taką przylepą Gdy tylko widzi swojego człeka którym obecnie jest Aga....staje się rzepem-) To wspaniały widok ten pies tyle zniósł a jednak nie zrezygnował z wiary ,że i dla niego pojawi się światełko w tunelu-)
Niuniek przecież zasługuje na swoje miękkie posłanko..pełną michę ...mizianie...ale przede wszystkim zasługuję na bezpieczny i ten jedyny dom z tym jedynym kochającym człowiekiem...
Niuniek jest obecnie leczony ..przejdzie kastracje ...trzeba go odżywić ....i tu mój apel jeśli choć trochę kogoś wzruszył los małego to może dorzuci się do karmy ....leków i kastracji ...proszę w imieniu Niuńka i swoim-) a może znajdzie się jakiś ludek pokocha go całym serduchem i zapragnie spędzić z nim swoje życie dając mu dom
Dziękuje