dziewczyny z Fundacji przesłały mi projekt kalendarza, z prośbą pokazania go na forach, zaczęłam od stworzenia albumu na fan page BULL-BAZARKU na Facebook, pod poniższym linkiem możecie zobaczyc miesiące:
co do dostępności kalendarza, oficjalna informacja jest taka:
Zamówienia na kalendarz będą przyjmowane w ciągu najbliższych dni, o czym zostaniecie poinformowani, kiedy gotowe kalendarze dotrą do Fundacji S.O.S. Bullterrier z drukarni.
postaram sie powstawiac niebawem obrazki miesięcy również tutaj, do wglądu na forum
[ Dodano: Pią 09 Gru, 2011 19:40 ]
ps. po pokazaniu kalendarza na facebooku, jest tez zainteresowanie nim ludzi z zagranicy, dziewczyny jak ten kalendarz będzie gotowy, to proszę napiszcie mi, jakie mam po angielsku informacje umieścić dotyczące zamówień kalendarza przez ludzi spoza kraju, bo napewno będą zainteresowani.
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
Adres do wysyłki (jeśli nie wybrano odbioru osobistego): ____________
Za zakup kalendarza można się rozliczyć na trzy sposoby:
1. Na terenie Warszawy możliwy bezpłatny odbiór osobisty
2. Płacąc przy odbiorze - przesyłka za pobraniem.
3. Wpłata na konto Fundacji = niższy koszt wysyłki (prosimy o przesłanie potwierdzenia wpłaty na s.o.s.bullterrier@wp.pl. co przyspieszy znacząco wysyłkę).
Dane potrzebne do dokonania przelewu:
Nr rach 50 1240 2034 1111 0010 3563 8882 (Bank Pekao S.A.)
Fundacja S.O.S. Bullterrier
ul. Łagowska 2/42
01-464 Warszawa
SWIFT: PKOPPLPW
Numer konta w standardzie IBAN - PL50124020341111001035638882
Jeśli ktoś chce zechce wspomóc dodatkowo bezdomne bullterriery - prosimy o dokonanie większych wpłat za kalendarz. Serdecznie dziękujemy w imieniu podopiecznych Fundacji!
Śpieszę wszystkich poinformować, że kalendarze, które przygotowaliśmy na 2012 rok, z przeznaczeniem na pomoc potrzebującym bulterierom, znalazły już swoich właścicieli.
Wszystkim, którzy zdecydowali się nabyć kalendarze serdecznie dziękujemy.
Dziękujemy za wsparcie Fundacji w ten sposób. Dziękujemy za cierpliwość wszystkim, którzy czekali na kalendarz do ostatniej chwili (nie było łatwo, ale to temat na oddzielną opowieść). Dziękujemy również tym, którzy podzielili się uwagami na temat kalendarza - będziemy mieć je na względzie przygotowując kolejne edycje.
WSZYSTKIEGO DOBREGO PRZEZ CAŁY 2012 ROK!!!!!!!!!