Adopcje bulterierów, aukcje BULL-BAZAREK
  [ Twoje IP to: 3.237.31.191 ]

PolishEnglishCzechFrenchGermanRussian

bulteriery do adopcji, kliknij i zobacz

Forum  •  Aukcje  •  Szukaj  •  Rejestracja  •  Kontakt  •  Zaloguj 
bulterier
bulterier, bull terrier, bullterrier

Poprzedni temat «» Następny temat

Przesunięty przez: dragonh3art
Nie 22 Wrz, 2013 21:42
[mazowieckie] Tara szuka domu
Autor Wiadomość
Qoolka
Nowicjusz
Qoolka

Aukcje Użytkownika: 0

Wysłany: Sro 20 Mar, 2013 17:35  [mazowieckie] Tara szuka domu

Tara to siostra mojej suczki ze schroniska- energiczna i żywiołowa, wesoła młoda w wieku ok. 4 lat, wysterylizowana, przebywa w schronie od 3 lat. Ma piękną sierść umaszczoną w tygrysie brązowo czarne pasy, i mimo mixu dominują w niej geny Bulla, co widać po wyglądzie. Uwielbia ludzi i pieszczoty, zawsze skora do zabawy. Nie może doczekać się spaceru, ale jak już widzi że zaraz wyjdzie, to ma się wrażenie, że zaraz się rozpłynie ze szczęścia. Czeka aż ktoś ją zauważy, przygarnie i pokocha, a ona na pewno odwdzięczy się stając się jego najwierniejszym przyjacielem. Tara może chcieć dominować inne zwierzęta, dlatego należy zapoznać suczkę z własnym psiakiem, jeśli się takiego posiada, przed adopcją. Suczka może nie tolerować kotków i innych suczek. Tara trafiła do schroniska razem ze swoją siostrą Milką (NUMER EWIDENCJI: 1538/10), która została już adoptowana Kontakt w sprawie suczki: 888101555

Asica
Poczatkujący
Asica

Piwa: 5/5

Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 15:56  

czemu jej nie weźmiesz? tak długo czekałaś aż 3 lata? jedna z nich ma domek a druga siedzi w schronie?

Qoolka
Nowicjusz
Qoolka

Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 21:20  

Bardzo bym chciała ale sucznki nawzajem się dominowały i gryzły w schronisku, dlatego odradzam raczej Tarę do domu z sukami...choć tak naprawdę to moja sunia jest bardziej dominująca, więc to po jej stronie jest większy problem. Ale robię wszystko by Tara znalazła dom i oczywiście jest pod moją stałą opieką, jako podopieczna w schronisku :)

[ Dodano: Wto 26 Mar, 2013 21:23 ]

Dodaję nowe fotki Tary

[ Dodano: Wto 26 Mar, 2013 21:24 ]
Aha i jeszcze jedno, ja swoją suczkę-Dianę adoptowałam w zeszłym roku w maju, a nie 3 lata temu tak nawiasem mówiąc.

[ Dodano: Wto 26 Mar, 2013 21:27 ]

TARA NAPRAWDĘ ZASŁUGUJE NA DOM

Asica
Poczatkujący
Asica

Piwa: 5/5

Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 22:35  

ale do domu z małymi dziećmi to raczej nie jak jest bardzo dominująca? ładna jest bardzo. a próbowałaś na innych portalach? może nie takim jak to bo tutaj to raczej ludzie chcą adoptować oryginały a na mixy to tak mało uwagę zwracają, kiedyś pomagałam w adopcjach dobermanów to wiem co ludzie szukają na takich stronach, wydaje mi się że na tablica.pl lub na fb szybciej jej znajdziesz domek, ja też tu wcześniej nie zaglądałam, dzięki znajomej z Legnicy mam teraz bulinke, zajmuje się nadal adopcjami psiaków ale wystawiam je na innych stronach bo to przeważnie mieszańce, ludzie mogą ją wtedy zauważyć nie jako bullteriera ,do których dużo osób ma uprzedzenie ale jako fajnego mieszańca :-)

Qoolka
Nowicjusz
Qoolka

Wysłany: Wto 26 Mar, 2013 22:48  

Kochana, Tara jest ogłoszona na każdej możliwie uczęszczanej stronie internetowej + ma wydarzenie na fb+ jest w postach fundacji zajmującej się z psami. Promocja Tary trwa już pare miesięcy. Niestety zero odzewu. Ludzie się boją mixów z bullterierów, bo nawet w schronisku się o tym przekonałam jak ją rekomendowałam. Natomiast co do dzieci - jej siosta a moja sunia uwielbia dzieci w wieku przedszkolneym czy szkolnym, myślę że Tara ma podobnie :) . Natomiast 100% pewności nie mam :) ... w końcu nie miała ona kontaktu z dziećmi.

*Czarna_
Bulomaniak

Pomogła: 4 razy
Piwa: 352/389

Wysłany: Sob 17 Sie, 2013 12:40  Tara z warszawskiego Palucha

Pamiętacie szczeniaki z kombinacji akity i bulla? Była straszna afera z tą "hodowczynią", ostatecznie cały miot wylądował w schronie. To było jakieś 4 lata temu. Wszystkie psiaki szczęśliwie znalazły dom z wyjątkiem jednej suni, Tary. Kiedyś było o tym głośno niestety sprawa ucichła a suczka całe swoje życie, przez głupotę jednej baby, siedzi w schronie. Pomóżmy poszukać jej domu. Wydarzenie Tary na fb
https://www.facebook.com/...n_mall_activity

*Czarna_
Bulomaniak

Pomogła: 4 razy
Piwa: 352/389

Wysłany: Nie 22 Wrz, 2013 19:49  

Tarze wreszcie się poszczęściło i dzisiaj pojechała do swojego domu. Będzie mieszkać w Warszawie :D
Poproszę o przeniesienie tematu ^D^

^dragonh3art
Administrator
Cerber & Negra & Landryna

Pomogła: 11 razy
Piwa: 541/1238

Wysłany: Nie 22 Wrz, 2013 20:06  

superrr!!!
ale sie biedna naczekała :(

Wysłany: Nie 22 Wrz, 2013 20:35  

Oby juz na zawsze :)

Odpowiedz do tematu

Dodaj temat do:  Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Magnolia  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Zezwolenia Opcje