tak sobie ostatnio obserwuję różnych adoptujących i tych "z allegro" i myślę, że Oni właśnie czegoś takiego oczekują od potencjalnego podopiecznego /tak wielu spotyka jednak zawód /
swoja drogą niezły przykład dla rodzimych schronisk, a same boksy (jedynki) w Polsce będą może za 500 lat!
_____________________________ "Umysł jest snem, gdzie tysiące ludzi mówią równocześnie, nie rozumiejąc się nawzajem".
Ja też się zszokowałam moja daje jeszcze buziaka na zawołanie, głos, piątka, siada... no i odkrywa jak się wpycha pod kołdrę bo jest byczkiem 2,4 kg ( czego innego oczekiwać? od takich gabarytów) Ale przykład boksów i zadbanych psów to widok bezcenny
[ Dodano: Wto 12 Paź, 2010 22:21 ]
aaaa no to jeszcze jedno...
w prawym narożniku Mruczuś
w lewym narożniku Reksio
GONG !
mistrzostwo świata w opanowaniu i subtelnym wkurzaniu przeciwnika
To mój drugi ulubiony film zaraz po tym z czarnym kotem i białym bulkiem!
Czy dobrze rozumiem, że to Twoje pociechy wystepują na tym filmie? bo jeśli tak to nie musisz tracić na seanse kinowe
_____________________________ "Umysł jest snem, gdzie tysiące ludzi mówią równocześnie, nie rozumiejąc się nawzajem".