Kurdę, kolejna znajda ehh te wakacje...
Ładne dziewczę, może się zgubiła?
mi to wyglada jak by ktos ja wyrzucil z samochodu.Czekala, wypatrywala jest smutna i bardzo nieufna. tak mi jej szkoda moze ktos moze jakos pomoc??u nas dlugo nie moze zostac ja mam swoje dwa wariaty:)
Prawie jak Paris.
Jak się właściciel nie znajdzie to może koleżanka CHI przygarnie.
ja raczej uwazam ze wlasciciel sie nie odnajdzie ale poczekamy zobaczymy:)sunia raczej jest starsza poniewaz jest troszke siwa na pyszczku ale moze to przez zycie ktore miala nie wiem
Karolina, Rafał nie martwcie się, pomożemy. Ja już działam, zaraz mam spacer bullowy w Gdańsku, spotykam się z dziewczynami i będziemy kombinować jej tymczas.
Karolina, Rafał nie martwcie się, pomożemy. Ja już działam, zaraz mam spacer bullowy w Gdańsku, spotykam się z dziewczynami i będziemy kombinować jej tymczas.
PS. Tija błagam jak to czytasz to odbierz telefon
to sie cieszymy i czekamy na jakies wiesci:)mozemy do Gd ja dowiesc:)
# 8
Ostatnio zmieniony przez rafcio335 Wto 02 Lip, 2013 17:49, w całości zmieniany 1 raz
No faktycznie, jest podobna do Paris. Ola, dajcie znać co i jak a ten białas z wątku od Kuby nie ma chyba u nas tematu. http://tablica.pl/oferta/...tml#7715e4bc9d. To w Końskich.
_____________________________ "Bulteriery to najsympatyczniejsze psy na świecie, ale chwilami dostają kuku na muniu" - Jonathan Carroll