W dniu 10-06-2012 został przywieziony z interwencji pies rasy bulterier. Błąkał się po dzielnicy Gdańsk-Niedźwiednik. Nie posiada mikrochipa ani tatuażu. Pies ma ok. 1,5 roku jest bardzo wypłoszony. Właściciel proszony jest o pilny kontakt z placówką celem odebrania swojego psa. Kontakt pod nr tel. 58/522-37-80;(58)340-38-20
dane kontaktowe:
Schronisko Dla Bezdomnych Zwierząt " Promyk "E-mail: identyfikacja1@onet.pl
Miasto: Gdańsk
Tel./fax: (58)340-38-20
Ulica: Przyrodników 14
ja mieszkałam na Niedźwiedniku jakiś znajomych jeszcze tam mam mogę popytać i zaraz tak zrobię
[ Dodano: Pią 15 Cze, 2012 15:20 ]
zatrudniłam córę,chodziła tam do szkoły zaraz ruszy z facebookiem i NK może coś da sie ustalić,a ja uruchomię swoje dojścia
[ Dodano: Pią 15 Cze, 2012 15:56 ]
poszło w eter dodatkowo podzwoniłam i ludzie będą pytać i puszczą wiadomość dalej
_____________________________ ŚP.córunia...Będę Cię kochać do końca życia. A jeżeli jest coś potem, będę Cię kochać także po śmierci. Czy mnie rozumiesz?
_____________________________ ŚP.córunia...Będę Cię kochać do końca życia. A jeżeli jest coś potem, będę Cię kochać także po śmierci. Czy mnie rozumiesz?
o ile chodzi o tego samego psa,to przykra sprawa,strasznie lało i koleś z psem schował się przed deszczem pod wiatą,jakiś samochód wpadł w poślizg i uderzył we wiatę,facet trafił do szpitala a pies zwiał
o ile chodzi o tego samego psa,to przykra sprawa,strasznie lało i koleś z psem schował się przed deszczem pod wiatą,jakiś samochód wpadł w poślizg i uderzył we wiatę,facet trafił do szpitala a pies zwiał
o kurcze , ale mam nadzieję , że facet dochodzi do zdrowia ??
to już kolejny taki przypadek , właśnie chyba w Gdańsku samochód wjechał w przystanek i psiak w typie ast jest nadal poszukiwany
kurde mam nadzieję że się nie pospieszyłam z dobrą wiadomością ale nic jak coś szukamy dalej
APEL O POMOC dla tego biedaka!!!!!
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, bardzo byśmy chciały pomóc temu biedakowi ale możliwości finansowe nie pozwalają nam na to.
Jeśli uda nam się zebrać stałych deklaracji na kwotę 300 zł( koszt hotelowania z wyżywieniem) to bez wachania zabierzemy malucha ze schroniska.
Jestem w kontakcie ze schroniskiem od początku pojawienia się bulka. W pierwszych dniach bulek był kontaktowy, radosny siedział w biurze z pracownikami i innymi psami. nie było z nim problemów, można go było głaskać brać na kolana. Na dzień dzisiejszy stan psa bardzo się pogorszył, jest wycofany, bardzo się boi, nie daje do siebie podchodzić. jutro mam mieć wieści od schroniskowego weta.
Za kilka dni kończy się jego kwarantanna.
Może ktoś pozbył się go z powodu agresji a może jednak z powodu wakacji. Niedowiemy się póki nie wyciągniemy go ze schroniska.
POMYŚLMY czy damy radę wspólnie mu pomóc i dać szanse. To tylko 30 osób po 10zł a jest nas tu dużo więcej. 10zł na miesiąc nie będzie wtedy ogromnym obciążeniem dla jednego człowieka w tych ciężkich czasach.
Ja pierwsza wykładam 10zł stałej deklaracji, zostało tylko 29 osób.
PROSZĘ dorzućcie się dla niego po dyszce , uratuje mu to biały zadek