rozmiar wystarczy jak na sporego bula, Tyniec Mały jest koło Wrocka więc przy okazji mogę to odebrać i przywieźć do Wawy za darmo. Po prostu cena wydaje mi się atrakcyjna za ten rozmiar więc jeśli fundacja nie ma kasy można się zrzucić jakoś.
Dodam, że w razie zakupu mogę poprosić szwagra o odczyszczenie i uszyć do tego materac - jeśli jest taka potrzeba bo jak nie to nie ma co... a nawet jak fundacja nie chce to może ktoś z adoptujących potrzebuje klatkę za rozsądną cenę
W zooplusie kupiłam klatke Double Door 109x69x75 za 124zł. Przesyłka free.
Trzeba tylko poczekać na Happy Hour od 9:00 do 15:00 i być nowym klientem (nie rejestrowany wczesniej adres email )
heh może ten temat jest trochę mylący ale myślę że taki info jak Basty to są bardzo cenne dla obecnych i przyszłych właścicieli bo takie rzeczy to są dość drogie może ktoś pomyśli nad lepszym tytułem i miejscem i można tam wrzucać różne promocje i okazje które ktoś wyczai a inni mogliby skorzystać w tym fundacja - chodzi o to żeby było w jednym miejscu