U Danusi w DT przebywa od jakiegoś czasu Przecinek. Młody lada dzień zostanie wykastrowany i będzie gotowy do adopcji. Jeśli ktoś chce pomóc to może pozamieszczać w różnych serwisach poniższe ogłoszenie. Albo podesłać wetom do wywieszenia w lecznicach itp.
Gothika czy możesz umieścić info o Przecinku na stronie ASTa? Bo doddy coś ma olewkę na moją prośbe na niebieskim..
Przecinek około 1,5 roczny bullterrier. Aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Mrągowie i czeka na nowy kochający dom. Nieduży, szczupły, z piękną głową. Ma ogromną potrzebę miłości, przytulania i drapania za uszkiem. Kocha dzieci, inne zwierzęta nie stanowią większego problemu. Nie wykazuje żadnej agresji. Grzeczny, karny, w domu nic nie niszczy. Świetny pies szczególnie polecany dla osób prowadzących aktywny tryb życia.
Przecinek do miejsca w którym przebywa trafił z nużeńcem, przeraźliwie chudy, z ogromnym zapaleniem uszu, koszmarnie zarobaczony, nie umiejący jeść nic oprócz chleba. Aktualnie już wie co to sucha karma, smakołyki i uczy się korzystania z zabawek. Uszy są już prawie wyleczone, podobnie jak skóra. Przecinek został odrobaczony, zaszczepiony, posiada aktualną książeczkę zdrowia. Za kilka dni przejdzie zabieg kastracji.
Przecinek czeka pod numerem 515663414 lub e-mailem : quercusbull@gmail.com
Proszę tylko poważne osoby o kontakt. Każda osoba chętna zaadoptować Przecinka musi liczyć się z tym, że będzie musiała odpowiedzieć na mnóstwo pytań.
_____________________________ Kasia&Goro
"Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped."
dałam inf o Przecinku w kilka miejsc: 4lapy, mojpupil, dogomania, allegro, ogłoszenie wisi w moim szpitalu, lecznicy wet, we wtorek bedzie opublikowane na lokalnej prasie! Na spacerze z Buśkiem spotkałam swoją pacjentkę, która jest zainteresowana! może ktoś się znajdzie!!!
Para z Poznania cały czas jest ze mną w kontakcie. Widać, że bardzo im zależy na Przecinku. Wczoraj opowiadali mi jacy są w nim zakochani i że szczególnie ujął ich nos wypigmentowany w serduszko Trzymajcie kciuki za tą adopcję
_____________________________ "Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł się połapać, kto jest kim"