Wysłany: Czw 20 Sty, 2011 12:53 PUMBA - Bulterier biały z dwoma monoklami Bardzo zły stan !
Dostałyśmy dzisiaj informację o bulterierze. Pies znajdował sie 14 km od Krakowa na trasie E77. Bulek ostatkiem sił przyczołgał się pod ogrodzenie domu i tam leżał bez ruchu. Właściciele posesji okryli go kocykiem, nakarmili i zadzwonili do Nas prosząc o pomoc. Pies jedzie juz do Magdy- możliwe, że będzie musiał byc umieszczony w klinice. Jest miły, bardzo zniszczony, ma zgrubienia na łapach, brak sierści (łysy), ma pogryzione uszy.
To wstępne informacje, które dostałysmy od osoby, która go wiezie.
Prosimy o wpłaty:
Fundacja S.O.S. Bullterrier
ul. Łagowska 2/42
01-464 Warszawa
Nie chcę się wyrywać, ale jeżeli została jakaś kasa z Lulu to może przeznaczyć ją na tego biedaka. W każdym razie moje zadeklarowane 50 zł weźcie na niego bo chwilowo wpłacić nie mam jak, bida.
_____________________________ Na świecie nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy
Nie chcę się wyrywać, ale jeżeli została jakaś kasa z Lulu to może przeznaczyć ją na tego biedaka. W każdym razie moje zadeklarowane 50 zł weźcie na niego bo chwilowo wpłacić nie mam jak, bida.
Lulu powietrzem nie żyje. Ją też trzeba karmić, opłacac leki i wizyty weterynaryjne. A wpłat na nią już nie ma.
Stan psiaka nie jest zły- nie trzeba jechać do kliniki. Pies przed podróżą został nakarmiony ciepłym rosołkiem, ogrzał sie w samochodzie i sam wyszedł z auta. Jest grzeczny, bardzo masywny, śliczny. Ma duzo odleżyn, kręgosłup jest wygięty. Widać, że wcześniej mieszkał na dworze na łańcuchu. Najadł sie u Magdy i poszedł spać.
temat wraca jak bumerang ,Jak ktoś zaoferował pomoc na Lulu to powinien się tego trzymać , ale chyba ja źle myślę , skoro kasa oferowana na nią nie wpływa
Przesłałam parę groszy na biedaka
Bulis jest rodowodowym psem. Ma max 5 lat. Magda mówi, że dopiero przy dziennym świetle widać jak bardzo pies jest zmęczony życiem. Ma straszne odleżyny, skóra w fatalnym stanie, jest chudy.. Cały czas śpi.