Wysłany: Czw 17 Mar, 2011 21:17 [śląskie] suczka mix bullterrier w schronisku z zabrzu (woj.
"Mia to biała,młoda suczka,mieszaniec bulteriera.Trafiła do schroniska z interwencji była przywiązana pod Tesco na ul. Piłsudskiego.Jest bardzo wesoła,lubi różne zabawy,ale największą radoche sprawia jej aportowanie.Jest przyjazna dla ludzi i zgadza się z innymi psiakami."
ps.
a jeszcze takie pytanie, sprawdzaliście czy słyszy? bo u buli często niebieskie oko idzie w parze z głuchotą, a ona jest tak w typie bulla, ale tego bulla widac dosc sporo rzeczywiscie
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
prawdę mówiąc nie wiem nic o tym piesku poza tym, co przeczytałam na stronie schroniska. po prostu znalazłam w internecie, więc wrzuciłam tutaj.
a co do oczka to właśnie zastanawiałam się czy tak wyszło na zdjęciu czy faktycznie jedno jest niebieskie