widze ze mam dzis dzien do wywodow...... wiec wiecie dawno dawno temu przyjechaly obroze bo cos tam dalo sie ogarnac... sprzedaly sie 3 z miliona i cisza... nie ma czasu nikt wystawiac... wiec mysle ze nie chodzilo o to zeby sie gdzies tam walaly i przeszkadzaly... a po rozmowie z kamilem wyszlo ze ktos je wykorzysta dla psow... w koncu taki mial byc cel i zamiar... wiec dajmy szanse innym i jesli Magda stwierdzi ze tez sie poddaje/nie ma czasu/checi/ma to w du*** to wroca tu tadaaaaaaaaaaaaaaaaam tak jakby postanowione
Obróżki, smycze i szelki są głównie dla malutkich piesków, Magda kilka dostała na próbę żeby zobaczyła czy jakikolwiek podopieczny mógłby z tego skorzystać ale Fundacja nie ma takich gabarytów, nawet sama Magda ma ich niewiele pod swoją opieką.
Czarna prześlij mi w wolnej chwili (forma dowolna) adres na który mam Ci wysłać paczkę
jakby trzeba było wystawić rzeczy na aukcję i nie miałby się kto tym zająć to oferuję swoją pomoc, mam dosyć wolnego więc nie byłoby problemu.
Myślę że warto by pomyśleć też o wydarzeniu na fb z bazarkiem, dużo osób by zaglądnęło i nie tylko właściciele bulli (jeśli ktoś by wymierzył rzeczy i zrobił zdjęcia też mogę pomóc w wydarzeniu)
Nie dam się wciągnąć w zbędną niepotrzebną i niczemu nie służącą kłotnię, jak wspomniałem powyżej nie jestem władną osobą z fundacji, poprosiłem tylko o jakieś info odnośnie rozliczenia, gdyż ja osobiście miałem zamiar namówić firmę na podjęcie sponsoringu fundacji... no ale nic idę bohaterzyć... Pozdrawiam
kabal nie obraz sie ale... obroze itd to temat z wrzesnia 2013 roku.... jak juz wiemy 3 rzeczy sprzedane z prawie 100 ... spoko rozumiem nieraz ktos nie ma czasu na to zeby to powystawiac.. ale tez nikt o tym nie powiedzial i nie szukal nikogo z czasem kto moglby sie tego podjac ...dodatkowo jakby nie patrzec to sa jakies pieniazki bo ja tego za darmo tez nie zalatwilem.. i leza odlogiem prawie od roku ...jak na fundacje z deficytem pieniazkow to troche dziwne zachowanie wiec nie dziw sie ze ktos pyta o temat szczegolnie ze ja o to pytam... i prosze Cie nie mam 15 lat zeby mi mowic ze zachowuje sie jak bohater i ze nie rozumiem, bo jestem w miare ogarnietym czlowiekiem... ale jesli ty widac wszystko rozumiesz i wogole... to czemu nie wykazalas sie inicjatywa i nie zrobilas czegos w tym kierunku... najlepiej komentowac innych ... dziekuje skonczylem ...
PS. rozumiem ze jeszcze dzis zostane zjebany jakims dziwnym komentarzem ale podobno chodzi o pomoc a wychodzi na to ze przed zalatwieniem tego byla euforia po otrzymaniu skonczyla sie jak lot tupolewa...
Miałam coś napisać, ale jak popracowałam, to cała chęć minęła. Poza tym pogoda doskonała na zajmowanie się wyłącznie psami, które mam pod opieką i ich sprawami.
hmmm chyba źle zostały odebrane moje intencje, no ale cóż co jak co ale myślałem że akurat z Wami kłotni mieć nie będę, osoby zainteresowane wiedzą o kogo mi chodzi... Szkoda chciałem dobrze wyszło jak wyszło trudno nie mieszam się więcej tylko tyle zostało mi do napisania. Pozdrawiam.