Wysłany: Sob 21 Wrz, 2013 22:11 Smycze, obroże i inne cudeńka z zoopaja.pl
Dzięki dobrej woli i przedsiębiorczości Pawła z Bydgoszczy / chees85 otrzymaliśmy w piątek WIELKĄ pakę !
a w paczce:
około 30 sztuk najróżniejszych SZELEK
ponad 100 sztuk najróżniejszych OBROŻY
ponad 50 sztuk najróżniejszych SMYCZY
wybór obłędny !!!
Darczyńcą wszystkich tych cudeniek jest firma ZOO-Paja (http://www.zoopaja.pl/)
Większość z tych przedmiotów będzie można nabyć przez nasze aukcje na allegro - dostaliśmy mnóstwo akcesoriów dla mniejszych psiaków, które szybciej znajdą nabywców na szerszym forum:-)
Na bullbazarkach postaramy się jak najszybciej wystawić większe rozmiary obroży, szelek etc.
Mamy oczywiście w planie zostawić kilka obróżek dla podopiecznych fundacji.
a tutaj zdjęcie pakieciku --- jeszcze w małych chaosie po rozpakowaniu
Pawle raz jeszcze BARDZO DZIĘKUJEMY, za pomysły, pomoc i że po prostu Ci się chce
Mam pytanie : Czy te wszystkie prezenty już się sprzedały ? bo minęło 9miesięcy a w sumie żadnej informacji na ten temat nie otrzymaliśmy ?? i głupio byłoby zacząć rozmowy o jakieś ponowne otrzymanie pomocy ze strony sponsorów nie mając rozliczenia ? Trochę mnie martwi takie podejście do sprawy, bo według mnie powinno być to do publicznego wglądu żeby w danej firmie widzieli co i jak...
Sprzedane zostały jedynie obroże wystawiane na bullbazarku (z 10 wystawionych sprzedały się trzy za kwotę 38 zł ). Obecnie nie mam możliwości zająć się ich wystawianiem na aukcjach - mogę przekazać je tobie Kamis lub innej osobie którą wskażesz jako zainteresowaną tym zadaniem.
Ja nie jestem władny do wyznaczania takich osób, ale jeśli nie ma nikogo w fundacji kto chciałby się zająć tym tematem, to rozmawiałem z Pawłem który to załatwiał i jest opcja przekazania tego Magdzie ( Czarnej ) która ma możliwość się tym zająć jest w potrzebie i ma psy którym pieniążki się przydadzą, wybaczcie ale jeśli to ma leżeć niepotrzebnie gdzieś w kącie to nie ma sensu pozyskiwanie sponsorów...
A nie mogą w tym chodzić pieski fundacyjne? Miło im będzie w ładnych obróżkach paradować, a i psy które do nowych domków idą miło by było ładnie ubrać.Nawet te kundelki wszystkie.Coś im się od życia też należy.