Witajcie pisze to ogloszenie z ciezkim sercem... Jestem zmuszony oddac mojego piszeszczocha
Oddam w dobre łapki 16 miesieczna suke bulteriera pręguska rodowodowa rodowod jeszcze nie wyrobiony wiec ktos moze wyrobic go na siebie. Suczysko niewykazuje zadnych sladow agresji to niesamowity pieszczoch. jedyny minus zjada skorzane kapacie suka szczepiona terminowo zadnych problemow ze zdrowiem... Jak juz wspomnialem bardzo mi przykro z tego powodu ale takie jest zycie nie zawsze uklada sie jakbysmy tego chcieli. . .
Chetnych zapraszam na gg 2634610
maila makus01@wp.pl
lub kom 506087467 <- telefony w godzinach po 15.
Szukam czlowieka o wielkim sercu, najlepiej z domem lub duzym mieszkaniem... Pozdrawiam.
Suka mieszka 10km od wieliczki... 0 problemow wychowawczych
zdjęcia:
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
prosze o zamkniecie tematu w dniu dzisiejzym suka znalazla cieply dom w Kielcach mam nadzieje ze bedzie jej tam tak dobrze jak u mnie . . . dizekuje wsyzstkim zainteresowanym jej wlasciciele mieli 11 suke bulteriera wiec wiedza co to za rasa wygladaja na ludzi bardzo pozadnych i kochajacych buliki oby tak bylo
kolejny temacik, który mozemy przenieśc do Happy Endów
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw