Nie, nie ogłaszałam na forum amstaff, bo nie jestem tam zarejestrowana.
Jeśli to nie problem, to bardzo prosze o umieszczenie tam ogłoszenia.
Wygląda źle, ale to takie domowe schronisko, więc moze trochę dojdzie do siebie.
Postaram się tam wybrać i ocenić stan rzeczywisty.
Fiona ma już nowy dom. W sobotę 24 stycznia przyszła pani, która widziała ją na naszej stronie. Po krótkim spacerze bardzo przypadli sobie do gustu i została zabrana w ten sam dzień. (...)
Fiona jednak do nas wróciła. Ze łzami w oczach jednak w wynajmowanym mieszkaniu wygryzła dziurę w drzwiach podczas 2 godzinnej nieobecności. Pojawiło się ultimatum, że albo pies albo mieszkanie i niestety Fiona musiała do nas wrócić. Ona sobie nic z tego nie robi, zaczepia do zabawy inne psy i wogóle jest bezstresowym pieskiem. Na początku przynajmniej podczas nieobecności lepiej ją zostawiać w kagańcu.
_____________________________ Jest Twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - Twoim Psem.
Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem.
Będzie Twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca!
Winien mu jesteś to oddanie...
chyba w tej Fundacji, ja robiłam teraz przemeblowanie działu adopcyjnego, sunia była w Happy Endach, ale kliknełam na link tej Fundacji, no a tam takie smutne wieści
A mnie przypomina moją Amstaffkę, która obecnie jest Za Tęczowym Mostem Też była Fionką...
A może bielutki mix-Fiona ma jednak dom, tylko było jakieś zamieszanie i zapomnieli o tym wspomnieć...?
Czekam na wieści jeśli nie o DS to o DT.
_____________________________ Jest Twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - Twoim Psem.
Jesteś jego życiem, miłością, przewodnikiem.
Będzie Twój - wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca!
Winien mu jesteś to oddanie...
Fionka nie ma domu. Jak tylko znajdziemy transport pojedzie do Magdy. Fionka nie słyszy, przestała juz niszczyc w domu, wymusza wszystko szczekaniem. Dogaduje się z kotami, fretkami- szczeka na nie zachęcajac do zabawy. Nie lubi pijaków, na spacerze szczeka na psy, nie wdaje się w psie bójki.. Ma rok. Aktualnie przebywa w Opolu.
[ Dodano: Sob 16 Paź, 2010 23:29 ]
Fioneczka czeka aż sie miejsce zwolni u Magdy. Jest bardzo kochana suczką.. czy ktoś dałby jej DT?