W Kobyłce pod Warszawą na dworcu w sobotę znaleziono młodą białą bulterierkę z ciemnymi uszami. Sunia posiada tatuaż 205U i czip. Z wywiadu po okolicy dziewczyna która znalazła bulkę dowiedziała się ,że suka błąkała się od kilku dni po Zielonce miała jeszcze wtedy obrożę a póżniej przywędrowała i cały dzień kręciła się po dworcu w Kobyłce. Bardzo ufna, łagodna, podchodziła do wszystkich podróżnych, bez problemu zapakowała się do auta w którym siedział już bokser i bez żadnej draki i problemów spędzi dwie noce u mojej koleżanki wraz z dwiema córkami i boksiem . Koleżanka zrobiła wydarzenie na fejsie ale przez weekend właściciel się nie odnalazł.
Może ktoś z Was kojarzy dziewczynkę???
Jutro zadzwonimy do ZK i będziemy szukać właściciela.
Dziś małą zabrała na szczęście na parę dni Majki inacze suńka nie miała by się gdzie podziać.
Wstawi zaraz fotki i opis od weta, przednie łapki niunia ma w kiepskim stanie opuchnięte i mocno pozdzierane pazury.
Jeśli do środy nie odszukamy właściciela mała musi się przenieść na drugi tymczas.
Suka łagodna do psów , z dziećmi spała dwie noce w łóżeczku, ładnie jedzi samochodem, przytulaśna,wszystko żerna, po za jedzeniem świata nie widzi, obżerała boksia i wciąż było mało .
Magda wstawi foteczki i coś więcej o małej napisze.
jak ja nie lubię takich postów pies wydaje się ideałem i oby tylko gdzieś niechcący się zagubiła i właściciel tomny ją jednak odnajdzie Ivonka podaj jeszcze link do tego wydarzenia na fb polecimy z udostępnianiem...