Wysłany: Nie 25 Sie, 2013 13:02 Witamy nowego moda :)
nie ukrywam, ze od dawna by sie tu przydal ktos, komu by sie cokolwiek chciało, no bo jak do tej pory to wszystko wisi na mojej głowie, a ja to juz nie raz normalnie nie ogarniam
no i jakas męska ręka w ekipie modów by sie też przydała
no wiec witamy KamiS'a w ekipie modow, uważam, ze jest to właściwa osoba, bezstronna, niekonfliktowa, no i majaca tez doświadczenia w byciu modem na innych forach
no to witamy w ekipie
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
Wielkie dzięki za zaufanie, jest mi bardzo miło i jestem w lekkim szoku mam nadzieję że wszyscy będą zadowoleni, a nieprzemyślane posty czy tematy pójdą tam gdzie ich miejsce , Pozdrawiam.
Paweł czekałem kto mi to pierwszy napiszę , ale ja lubię być czarną owcą tym, którego nie raz tu będą w myślach zabijać nie jedno forum ogarniałem i mam nadzieję, że tu jako rodzynek wśród kobitek też ogarnę na zasadzie " Dam se radę, zaraz zginę "