Wysłany: Pią 17 Kwi, 2015 11:46 2-letni bullek do adopcji
Witam,
niestety sytuacja rodzinna zmusza mnie do oddania do adopcji 2-letniego bullika. Jestem jego drugą właścicielką, niestety pies nie akceptuje zupełnie jednego członka rodziny (i nic nie pomaga). Pies jest z rodowodem, nie kastrowany. Znajduje się pod Warszawą, najchętniej do oddania w okolice stolicy-mogę go dowieść w dowolne miejsce. Pies potrzebuje silnego właściciela, jest dosyć władczy, a to, że nie był od młodego ułożony dodatkowo nie pomaga. Nauczony zostawać w kojcu, przyzwyczajony do ogrodu.
Psiak jest biały z plamkami (poniżej zdjęcie).
Wszystkich zainteresowanych proszę o informację w wiadomości prywatnej.
Chyba potrzeba więcej szczegółów. Kogo konkretnie nie akceptuje? Czy jest to dziecko? Czy może osoba starsza?To dość istotne, żeby w przyszłości nieszczęścia jakiegoś nie było
Nie toleruje osoby dorosłej, mężczyzny. Próbował również na dorosłą kobietę, ale został skutecznie zatrzymany (przeze mnie, niestety ja nie mogę być w domu zawsze gdy są w nim rodzice). Nie wiem jak reaguje na dzieci, na ulicy ich nie zauważa (są mu obojętne), w rodzinie nie miał kontaktu (po prostu nikt nie ma dzieci). U poprzedniego właściciela również bez kontaktu.
@paulakluska, miał kontakt jedynie z maltańczykiem z którym chciał się bawić (ale on się go bał więc bliższego kontaktu brak), na spacerach interesuje się tymi za ogrodzeniami, w lesie bawił się z przypadkowymi. nie wykazuje agresji jeśli nie zostanie sam zaatakowany