Wysłany: Wto 19 Sty, 2010 01:13 Rodowodowy biały bull z okolic Świnoujścia szuka domu
Znalazłam w necie, jest to ogłoszenie z dnia: 2010-01-16
Cytat:
Witam.
Jest do oddania, z powodów prywatnych piękny RODOWODOWY(!) Bullterier.
Ma dokładnie rok i osiem miesięcy. Jest bardzo żywym i radosnym pieskiem, można powiedzieć, że ma ADHD. Potrzebuje jednak właściciela doświadczonego i stanowczego.
Aktualnie mieszka w małej miejscowości niedaleko Świnoujścia - Karsibór.
Chętnych proszę o pisanie do mnie na GG lub e-mail tam ewentualnie podam namiary na aktualnego właściciela.
Miejscowość: Karsibór-koło Świnoujście
kontakt:
Ukryta Wiadomość:
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
Witam.
Ja zakładałam temu pieskowi wątek i ale.gratkę, niestety jeszcze nie udało znaleźć mu się nowego domku, lecz odezwała się dziś do mnie pani zainteresowana pieskiem więc mam nadzieje, że się uda.
Jeszcze raz dziękuję za zainteresowanie !
Ah i ewentualnie osoby zainteresowane niech piszą na PW.
Pozdrawiam!
[ Dodano: Pią 22 Sty, 2010 16:16 ]
Witam ponownie.
Pragnę poinformowac, że piesek nie nadaje się do domu z dziecmi, jest bardzo nie delikatny (skacze i podszczypuje).
Co do innych psów, pragnie jedynie się bawic, raczej nie jest agresywny.
Pozdrawiam!
Ehkem... Wczoraj napisał pan w sprawie tego pieska do mnie (ten samo co założył ten temat) i dowiadywał się między innymi o to czy do pieska są jakieś gratisy
Myślę jednak że pies nie trafi do tego pana, a po za tym jest kolejny zainteresowany i to bardzo blisko zamieszkania psa i można powiedzieć że jest 'sprawdzony' więc jeśli się zdecyduje to pies na pewno pójdzie do niego. Trzymajcie kciuki !
i chwała (....), jak poczytałam tego Pana na pomarańczu to bym mu nawet polnej myszki nie oddała... (może głowa, albo kątowanie byłoby nie zgodne ze wzorcem, a przy adopcji przecież to priorytet... )
mam nadzieję, że znajdzie się odpowiedni dom i że wszystko super się ułoży.
Powodzenia
Hehehe.... Dzisiaj ten pan zasugerował obecnej właścicielce, że oddaje go bo jest 'felerny', aż we mnie się zagotowało Ludzie to mają tupet!
W każdym razie są kolejni chętni, ale tym razem to ludzie godni pełnienia funkcji właściciela.
Na dniach okaże się do kogo pies trafi i czy w ogóle do kogoś trafi.
Pozdrawiam!