wersja Gęś Wyścigowa ,ładna i młoda sunia zaraz będą o nią walki ciekawe dlaczego oddają ,bo przecież jakiś powód musi być, wyjazd za granicę czy alergia .
nie mam tej osoby w znajomych na FB nie mam mozliwosci wysłac pw zeby spytac ani nawet dodac pytanie w komentarzu do albumu, znalazłam to przypadkiem, ktoś podlinkował na FB na grupie Ratujmy psy typu bull
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
Suka łagodna do ludzi ,nie znany stosunek do psów i dzieci .Ogólne określenie fajna ,wesoła ,miła sunia .W schronie od miesiąca ,znaleziona ,tyle info udało mi się uzyskać czyli prawie nic .
W komentarzach już pojawiły się głosy, ze po sunię ustawia się kolejka chętnych co zrozumiałe. Suczka jest młoda i długo siedzieć nie będzie. Zastanawia mnie ten Tyson bo o niego takie halo robiły boksery i co, olały temat?