Nuka to 7 miesięczna suka w typie owczarka szkockiego collie krótkowłosego , suczka jest nieufna wobec obcych boi się mężczyzn, i nowych miejsc, najlepiej czuje się w towarzystwie dobrze znanych sobie ludzi i na znanym terenie , kiedy kogoś już pozna i przekona się ze ze strony tego człowieka nic jej nie grozi chce się tylko miziać i przytulać, bardzo szuka miłości i akceptacji, na szczęście z dnia na dzień jest coraz bardziej pewna siebie i tego ze człowiek wcale nie jest taki zły.
Przeszłość Nuki nie jest mi znana znalazłam ją skrajnie wychudzoną i przerażoną , teraz suczka to okaz zdrowia .
Wyprowadzana odpowiednio często załatwia potrzeby na dworze , w domu jest bardzo grzeczna , zdarza się jej ukraść jedzenie ze stołu więc trzeba pilnować żeby nic nie zostawało w zasięgu psa .
Proszę o pomoc w znalezieniu jej domu , u mnie na DT może być jeszcze przez jakiś czas , nie chce jej oddawać do schroniska .
kontakt. 509 967 667
[ Dodano: Nie 21 Lut, 2010 21:45 ]
Dzisiaj Nuka pojechała do Łodzi do swojego nowego domku !!
Chce bardzo podziękować Multicryl za znalezienie pańci dla mojej podopiecznej i Pani Beacie za to że zakochała się w niuńce i wzięła ją do siebie .
A tu parę fotek Nuki częściej zwanej Pipukiem z okresu kiedy była u mnie
i z podróży
_____________________________ Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.