Wysłany: Wto 19 Sty, 2010 20:40 8 miesięczny rodowodowy doberman z Bydgoszczy szuka domu!
Do oddania jest doberman z papierami, którego właściciel zachorował, przynajmniej tak mi wiadomo i nie jest w stanie się już psem zajmować.. Psiak obecnie znajduje się w Bydgoszczy, ale jeśli będzie ktoś zainteresowany nim z wielkopolski, to transport do Poznania będzie zapewniony. Nic więcej nie wiem, zostałam poproszona o umieszczenie tu wątku o nim, więc umieszczam.
A nie ma gdzieś forum o Dobermanach - podobne do naszego ? Pewnie tam miłośnicy to szybciej dom mu się znajdzie niż tutaj ,ogłaszali go tam ?
_____________________________ Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"
No jasne,mam koleżankę co kocha dobermany ,dzisiaj już pózno ale jutro do niej zadzwonię i może ona coś popyta,zawsze to coś
_____________________________ Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"
wyczytałam na innym forum, ze psiak ma domek, w związku z tym przenosze tutaj
i mam prośbę do wszystkich, co ogłaszaja pieski - proszę pilnujcie tego, zeby napisac o losach psiaka, bo jeśli znajduje domek, to bez sensu, żeby wisiał w adopcjach