Wysłany: Sro 17 Paź, 2012 18:36 [B-stok] Oskar czeka na nowy dom
Oskar to piękny, około 3 letni samiec. W schronisku jest już ponad 2 lata.
Do Schroniska trafił wychudzony i wycieńczony z rozległą chorobą skóry. Niestety choroba skóry Oskara okazała się trwała. Do końca życia będzie musiał dostawać specjalistyczną karmę. Szkoda, bo zmniejsza to jego szansę na nowy dom, a pies jest naprawdę świetny. Wesoły, mądry, chętny do zabawy i nauki. Łatwo się przywiązuje do opiekunów.
To już jego trzecia zima w schronisku. Oskar jest zaje*isty:) Zakręcony jak baranie jajoo żebyście zobaczyli, jak on cieszy się do ludzi, co on wyprawia, istna komedia Ja przez niego byłam cała mokra:)
Oskar to kochane bydle;) Potrafi wlecieć z radością w człowieka całym swoim ciężarem,a wtedy naprawdę trudno utrzymać równowagę:) Dziś na wybiegu dosłownie chodził mi przy nodze tak bardzo chce być blisko ludzi:) Straszny pieszczoch, natrętnie dopomina się głaskania
Aha, Oskar od pewnego czasu je zwykłe jedzenie, ma stałą kupkę i nie łysieje!:) W pogotowiu w razie czego jest specjalistyczna karma dla niego, ale jak narazie na szczęście nie jest potrzebna;) Wniosek z tego, że nie wiadomo o co chodzi tej jego alergii Może poszła sobie precz?;)
Oskar bawił się na wybiegu z drugim samcem. My nie wiemy co powiedzieć, jesteśmy w szoku ha ha ale radość patrzeć jaki z niego anioł, kto by pomyślał!
Oskar zachęcał drugiego psa do zabawy, skakał jak rozkoszny szczeniak i był w stosunku do niego uległy. Drugi psiak bardziej buntowniczy, dominant ale Oskar grzecznie odpuszczał:)