Wysłany: Wto 18 Gru, 2012 14:23 [B-stok]Kewin- nowa mordka w schronisku, mix asta
Kewin to nowa morda w schronisku, taki śmieszny mix amstaffa. Oceniony naok. 6 lat.
Nie duży z wielkimi pięknymi oczyskami. Ruchliwy, chętny do drapanka, fajnie skakał do patyka który trzymałam w ręku, ale strasznie nakręca się, gdy się z nim wygłupia. Nie wolno z nim biegać bo kąsa za ręce, 2 razy mnie złapał kilka razy kąsając. Puszczał na moje ''e e e!" nie jest to gryzienie z agresji tylko takie głupie podniecenie w zabawie.
Kewin nawet w zabawie w expresowym tempie wykonuje komendę 'siad' i grzecznie w niej pozostaje. Wydaje mi się, że jego właścicielem musiał być mężczyzna, ponieważ bardzo się ożywia, gdy usłyszy męski głos i szuka jego źródła.
Na dniach jedzie na odjajczenie.
Kewin bardzo się zmienił od kiedy widziałam go po raz ostatni. Nie jest już takim niewychowanym i rozbeszczonym psiurem:P Nie podgryza już rąk i bardzo ładnie aportuje piłkę przynosząc ją spowrotem. Jest bardzo przyjazny i milusiński.
"Trochę'' mu się przytyło:)