Szukam osoby dysponującej czasem do robienia bazarków na potrzebujące psy np Tumisia i inne bidy które będą potrzebował pieniędzy .Rzeczy na bazarek dostarczę osobiście lub pocztą a jest już sporo Proszę pomoc bo jest to bardzo pracochłonne a ja procuję zawodowo i tak naprawdę nie mam cierpliwości na to .
Dokładnie tak jak piszesz ,jeszcze zdjęcia trzeba porobić i wstawiać no i wysyłka .Ale najlepiej to Fonia ci pokarze bo ja sama nie kumam jak to robić .A co była byś chętna i do ciebie to ja blisko mam . ;-)Nadmieniam ze to nie jest zobowiązujące to znaczy możesz to robisz nie możesz to szukamy następnej osoby chętnej do pomocy .Całe zarobione pieniądze przeznaczymy na ratowanie psów buli i nie bulterierów i nie bulterierów .Mamy trochę ciuchów ,ja mam korki i buty nie chodzone Wenezi [Czerwone na obcasie ]i dziś Gabriela napisała smsa że ma jakieś fanty na bazarki spróbujemy zarobić parę groszy dla psiaków ,
ogarniam allegro i tutaj bazarki więc nie ma problemu na razie mam remont, który ciągnie się jak smród za pielgrzymką ale w wolnych chwilach nie ma problemu mogę pocykać foty i powstawiać aukcje
Wpadnij z gadżetami do mnie któregoś dnia jak będziesz wolniejsza