czekam na telefon od Pana który chce dać dom młodemu, mam nadzieje że się uda, kilka osob tez napisało ale mi zalezy żeby to była normalna osoba.. bo pies jest zrownowazony i spokojny i tak powinn pozostac
[ Dodano: Sob 15 Wrz, 2012 13:47 ]
w kazdym razie prosze pisać
zle napisałam chodzilo mi o to ze ta Pani miala wziac innego pieska i byla u niej wizyta przedadopcyjna ale najprawdopodombniej Pani ktora miala dac pieska chyba sie wycofała to tyle.
[ Dodano: Sob 15 Wrz, 2012 19:12 ]
SZUKAM PILNIE KOGOŚ KTO ZAWIEZIE SHARKIEGO do KRAKOWA? z okolic Zgorzelca!
A nie wiesz dlaczego się wycofała ta Pani która miała dać pieska?? Może był jakiś powód? Zapytaj kto/ z jakiej organizacji robił wizytę?
W Krakowie są świetne osoby od buli które naprawdę dobrze potrafią ocenić dom.
Na wizycie przedadopcyjnej byl taktoja - Artur u ktorego teraz jest Buba
Wizyta wypadla pomyslnie, wszystko jest z domem ok wycofala sie P z Niemiec ktora miala oddac ponoc Armaniego bo tam go trzymac nie mogli, i sprawa umarla smiercia naturalna bo Pani najpierw zawraca ludziom glowe, prosi o sprawdzenie domu, ustala ze psa przywozi poczym milknie na wieki i nie daje zadnej odpowiedzi- dla mnie bynajmniej nie powazne... Byc moze to byl tylko kit z tym nie pozwoleniem na trzymanie tam psa a byl z nim inny problem..(np agresja w domu)
Tak.. super Byl ze swoim psiakiem, podobal sie dzieciom i kotu
Sadze, ze temat Armaniego mozna jakos przeniesc do kosza badz probowac dowiedziec sie jaka jest przyczyna naglego zamilkniecia wlascicielki.. Ja nie wnikam-w niepowazne tematy.