Wysłany: Sro 12 Wrz, 2012 15:33 Brązowy Bulek szuka domu
witam,
nie bede się rozpisywać dlaczego bo każdy powód jak dla mnie jest zły żeby oddać psa.. chcę znaleść dom mojemu Bullkowi który w pazdzierniku skonczy 2 lata, jest brązowy.
Pies zna wzystkie komendy waruj, siad, czołga się, daje łapke, do mnie, zostań, do nogi itp.
je również na komende. Jest spokojny, do ludzi i do dzieci, czasami szczeknie ale sporadycznie,lubi dobrze zjeść karmę suchą z mokrą.
W domu jak nikogo nie było zostawał w klatce i w niej też podróżował z nami. A tak jak bylismy i klatka byla otwarta to sobie sam do niej wchodził bo to jego mały przenosny domek.
Ma paszport, chipa, książeczkę.
Niech nie piszą do mnie osoby które szukają psa do walk, psa do rozmnażania itp..ja będę rozmawiać z osobą która przyjedzie po pieska który będzie przygotowany do podróży..
dla nas to trudne więc proszę o przemyslane propozycje i o pomoc w znalezieniu domu dla małego.
dziekuje bardzo
Anita ma racje ,ci którzy mają dziwne pomysły są bardzo wiarygodni myślę że powinnaś go wykastrować zaoszczędzisz sobie nerwów i jednocześnie pies dla nie dobrych będzie nie atrakcyjny .
dobrze tak zrobie wykastruje go,
najgorsze że mam mało czasu żeby go oddać... pomóżcie pewna Pani napisała do mnie że przyjedzie po pieska w weekend i wtedy porozmawiamy ze jest zdecydowana itp po czym wczoraj powiedziała oczywiscie że ktos zachorował i nie ma jak go wziać..
zasrane to zycie momentami.. ze trzeba tak robić a nie jest to łatwe
Właściwie to Ty powinieneś odwiedzać chętnych do adopcji żeby zobaczyć w jakie warunki pies trafi.
Juz teraz mów, że jest wykastrowany, to odsiejesz pseudohodowców.
_____________________________ "NARÓD WSPANIAŁY, TYLKO LUDZIE K...RWY !"- Józef Piłsudski