potem "wypłynąl" znowu po ponad roku do adopcji i ja go poznałam.. i dwa tematy zostały scalone, tamten z tym co zaczyna sie od postu Ani i potem mój post, ze go rozpoznaje
tutaj właśnie mój post jest http://www.bull-bazarek.e...er=asc&start=45
ja wszystkie adopciaki pamiętam, taką mam pamięc do buli, które się na forach przewijają a adopcyjne psy to pamietam chyba wszystkie
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
# 2
Ostatnio zmieniony przez dragonh3art Pią 07 Maj, 2010 01:18, w całości zmieniany 1 raz
no ja przekleiłam z amstaffowego z wątku zbiorczego
Trzebaby sie agi tam zapytac skad wziela to ogloszenie. bo rzeczywiscie jest zdjecie tego Buśka a o suce mowa
Ten pies to rzeczywiscie jakas karma czarna- schronisko, adopcja, potem wlasciciele go oddali- na paluch z miloscia, potem niewypał domu u Pani Joanny a teraz jego zdjecie w ogloszeniu o zginionej suce
jutro zadzwonie i obadam czy zdjecie wkleili bo podobny czy ze to ten sam. Brzeziny sa pod łodzia a o ile mi wiadomo pies zostal wyadoptowany do Olsztyna (?) czy była wizyta poadopcyjna i sprawdzone jak trzeba nie wiem. Mam nadzieje ze to tylko pomyłka i to nie ten pies bo duzo w zyciu swoim juz przeszedł
Wiecie co, może mi sie tylko wydaje, ale mam wrażenie, że biała plama na pysku różni się. U "suki" wygląda na większą, więc może to nie ten sam Nos tez mi się wydaje że jest ciut inaczej wybarwiony. Ale trudno to określić, bo zdjęcia marne.
Pan wstawił te fotke poniewaz piesek był podobny. Suczka miała tylko mniejszą biała plamke z boku pyska a większa białą strzałkę przez środek. Aktualnego zdjęcia nie posiadal wiec wstawil z netu.
Suka sie jak na razie nie odnalazła
Witam dziękuje wszystkim za zainteresowanie moja sunia znalazła się 25 maja prawie 6km od domu leżała na łące była potracona przez samochód (złamana lewa łapa) ale już wszystko dobrze dziekuje i pozdrawiam wszystkich a to moja sunie jeszcze przed zaginięciem :)