TELEFON
790606465
Numer ogłoszenia: alegratka_21180917
"Oddam Bullteriera TYLKO W DOBRE RECE
Ogłoszenie z dnia 2012-09-10
0,00 zł
oddam
Oddam Bulteriera 18 miesieczny grzeczny czysty wykastrowany(nie z powodu agresji) pies jest spokojny zna komendy,lagodny kocha inne zwierzeta oraz zabawy z nimi. Niestety z powodu stylu zycia ktory zmienil sie w naszej rodzinie nie mamy czasu na regularne spacery z pupilem, dla jego dobra musimy znalesc mu nowy dom i odpowiedzialnych wlascicieli ktorzy beda mieli czas dla niego. Jesli byliby Panstwo zainteresowani bardzo prosze o konakt meilowy badz telefoniczny zaszczegam sobie wybor wlasciciela,bardzo nam zalezy zeby pies mial tak jak u nas tj. wychowywany w spokoju i milosci."
_____________________________ "Bulteriery to najsympatyczniejsze psy na świecie, ale chwilami dostają kuku na muniu"
Autor: Jonathan Carroll
...jak wiemy życie pisze różne scenariusze...nie zawsze najlepsze dla psa..
najważniejsze, żeby pies znalazł fajny domek, więc wklejam przy okazji "obchodu" po gratce...
_____________________________ "Bulteriery to najsympatyczniejsze psy na świecie, ale chwilami dostają kuku na muniu"
Autor: Jonathan Carroll
Wysłany: Pon 15 Paź, 2012 09:14 Bullterrierka do adopcji z Gdyni, Tablica
wklejam ogłoszenie z tablicy, rozmawiałam z Panią, podobno ktoś jest chętny do adopcji, ma psa bullterriera, Pani ma jechać na wizytę, lecz prosiłam aby się skontaktowała mimo wszystko z fundacją, aby pomogła w wizycie(wiadomo, bardziej doświadczone osoby), a może jesli będzie wiecej chętnych to trafi do lepszego domku
http://tablica.pl/oferta/...#f2d077e1;r:;s:
cyt:
"Witam muszę z ciężkim sercem oddać moją niunię ma 2,5 roku nazywa sie Koka jest moim szcześciem ale musze wyjechac i nie mogę jej ze sobą zabrać dla tego szukam dla niej nowego domku w kochającej rodzinie najlepiej z ogródkiem bo tak została wychowana oddam tylko w dobre ręce tel.791-673-053"
Pulina tu są ludzie którzy czekają na bulterier kę może skontaktuj tych ludzi ze sobą jak by coś nie wypaliło z tamtym domem no i sterylka żeby sunia nie trafiła na rozmnaża czy .
ktoś wie coś więcej na temat tego bula?? wygląda przyjemnie , ale jaki jest powód oddania?? zawsze wszelkie info o zachowaniu psa są cenne ( jeszcze cenniejsze jak pies jest do oddanie, bo jest np. agresywny jakby ktoś miał jakieś info o piesku to proszę napisać
wygląda identycznie jak moja NIMFKA mam nadzieje, że usposobienie ma takie samo jak mój bulek miał
_____________________________ Nimfka zawsze będziesz w naszych serduchach
Raz bulterier, zawsze bulterier...