Wysłany: Sob 20 Mar, 2010 14:37 Bulterier- Trikolorek 3 letni Duffy
Dzisiaj do Magdy przyjechał piesek 3 letni. Z relacji właściciela: piesek wychowywał się z dziećmi- był od ich urodzenia. Pozytywnie nastawiony do psów. Jest zadbany, w dobrej kondycji. Piesek domowy, bardzo miły i grzeczny. Mam nadzieje, ze będzie tak jak mówi właściciel i psa szybko wyadoptujemy
Powód oddania: brak czasu.
Potrzebujemy pieniedzy na szczepienie- wirusówka, chipa i na kastracje.
Relacje właściciela:
"Urodził sie 16.04.2007. Chyba jak kazdy bullterier jest zwariowany lubi sie bawic do kazdego sie cieszy w ogole prawie nie szczeka, uwielbia do nas podchodzic i sie przytulac nie jest w ogole agresywny ale jest strasznie uparty. Bardzo lubi długie spacery i towarzystwo ludzi. Tak ogolnie gdybym nie pracował po tyle godzin to bym go nie oddał bo naprawde fajny psiak z niego tylko u mnie sie niestety meczy bo siedzi prawie caly czas w domu sam"
Fotki zrobi jutro Beata. ja muszę jutro wyjechać na cały dzień. Na razie Duffy jest bardzo miły i grzeczny. Trzeba go jak najszybciej wykastrować, doszczepić,zachipować i wydać do adopcji.