Wysłany: Sro 05 Gru, 2012 15:06 Bulterierka z Radomia ma już dom
oddamsukę napisał/a:
Witam, mam na imię Łukasz i jestem z Radomia. Od 6 lat mamy bulika, ale 2 dni temu zabrałem z łańcucha inną suczkę i szukamy jej domu. Jakby był ktoś zainteresowany żeby ją do siebie zabrac zależy mi żeby trafiła w dobre ręce a nie do pseudohodowli.Na moje oko ma ok roku. Z powodów osobistych suczka może zostac u mnie do ok. 10 stycznia. kom 694 028 241 .
a co ze sterylizacją suczki??? a umowa adopcyjna??? Mam nadzieję, że nie zostanie to pominięte.
tak rowniez wyciagi z konta, przyszle menu, plan wakacji na najblizsze 12 lat,badania zdrowia calej rodziny, zapomnialem pomierzyc jedynie moja dzialke i wybudowac letnia bude...
a tak powaznie fajnie ze sa normalni ludzie nie popadajacy w jakies paranoje.. Zawsze milo i chetnie zapraszam ludzi ktorzy suke uratowali od budy i schroniska w odwiedziny do Wrocławia... ponizej jej przyrodnia siostra z ktora bedzie dorastac ii pierwsze ich wachana...