Wysłany: Sro 17 Lip, 2013 08:41 Chałwa-Biała bulcia z rowu
Wczoraj Kasia wracając ode mnie natknęła się przy drodze na biała bulinkę siedzącą w rowie. Ewidentnie suka z budy, wygląda na pseudomamusię, młoda- 2-4 lata, brak tatuażu, koszmarnie rozwalone rzepki, prawdopodobnie łojotokowe zapalenie skóry. Bardzo sympatyczna, miła, Kasia bez oporów założyła jej obroże i wsiadła z nią do auta. Suuka weszła do nas do domu i sama załadowała się do kenelówki. Noc spokojne, rano koperkowy humor. I dobrze jej z pyska patrzy
Aaa i pozwoliłam sobie dać jej na imię Chałwa
Autor postu otrzymał 3 piw(a)
# 1
Ostatnio zmieniony przez Żmija Sro 17 Lip, 2013 11:32, w całości zmieniany 1 raz
no w lepsze ręce trafić bidula nie mogła dostanie drugie lepsze życie co bardzo cieszy, jednak nie można pominąć faktu że swoje pewnie wyrodziła i komuś zaczęła przeszkadzać mam tylko nadzieję że nie znajdzie się jakiś burol który jej szuka. Chałwunia powodzonka 3maj sie
Ale mądra suka wiedziała kiedy wyjść i się pokazać, a swoją drogą zawsze się zastanawiam po co nam te dodatkowe smycze w torebkach i samochodach cieszę się ze takie miłe stworzonko z niej dosyć już tych popaprańców .Kasia fajnie że wczoraj tamtędy jechałaś .