Jak co roku, trzeba opłacić serwer i domenę antybsl.pl
Koszt wyniesie około 200 zł. Na razie przyszła faktura za hosting w kwocie 86,09. Wkrótce pojawi się faktura za domenę.
Chętnych do zrzuty na ten cel (serwis powinien nadal działać, zagrożenie BSL jest cały czas duże), proszę o kontakt mejlowy: gfirlit@gmail.com. Zwrotnie podam nr konta.
W zeszłym roku głównym sponsorem byłem ja sam. Przyznaję, że jeśli taka sytuacja powtórzy się w tym roku, to chyba daruję sobie zajmowanie się tym projektem, pomimo całej zasadności jego istnienia.
Jeśli jakiś miły użytkownik ma konto na forum astów i pitów, proszę o założenie tam takiego tematu z prośbą o zrzutkę.
Dziękuję wszystkim za wpłaty. W wyniku działania jakiejś dobrej duszy, pojawił się sponsor, który zwrócił mi całą kwotę za hosting i domenę w zamian za banner na stronie.
Proszę więc wszystkich, którzy wpłacili pieniądze na tę akcję o decyzję: co zrobić z ich pieniędzmi? Mogę je:
zwrócić darczyńcy
przekazać na konto fundacji SOS Bullterier.
Proszę o krótką odpowiedź w tym temacie albo na mejla.
Niestety nie znam wszystkich nicków osób, które wspomogły portal, natomiast mam wszystkie przelewy:)