Adopcje bulterierów, aukcje BULL-BAZAREK
  [ Twoje IP to: 18.97.9.170 ]

PolishEnglishCzechFrenchGermanRussian

bulteriery do adopcji, kliknij i zobacz

Forum  •  Aukcje  •  Szukaj  •  Rejestracja  •  Kontakt  •  Zaloguj 
bulterier
bulterier, bull terrier, bullterrier

Poprzedni temat «» Następny temat

czekamy na ciebie PRZYJACIELU!!!!!
Autor Wiadomość
Tom69
Nowicjusz
Tak Wiele Dla Mnie Znacza

Aukcje Użytkownika: 0

Wysłany: Wto 09 Wrz, 2014 12:02  czekamy na ciebie PRZYJACIELU!!!!!

1. Czy mieszkacie Państwo w domu czy w mieszkaniu?
obecnie w mieszkaniu 78mq od roku 2015 lipca w domu pod lasem ogrod 2100mq+staw 30m na 20m

2. Czy obecnie w Państwa domu mieszkają jakieś zwierzęta i jakie?
tak dziewiecio letni Bokser Tyson

[ Dodano: Wto 09 Wrz, 2014 13:09 ]
3. Czy w Państwa rodzinie były wcześniej zwierzęta i jakie były ich losy?
Tak pierwszym ktorego pamietam byl Atos potezny mieszaniec w typie kangala,odszedl za T.M w wieku 10 lat,Azor zwany radarowcem uszy owczarka.n reszta duzego jamnika lat siedem chore nerki...Argos owczarek niem. towarzyszyl mi lat trzynascie.Obecnie Bokser Tyson lat dziewiec

4. Czy w Panstwa domu był kiedyś bulterier? Czy ktoś z rodziny/znajomych posiada/posiadał bulteriera? Jak wyglądał Państwa dotychczasowy kontakt z tą rasą?
Tak wspaniale spacery opisalem na B.F w temacie wspaniale dni z bulikiem

[ Dodano: Wto 09 Wrz, 2014 13:20 ]
5. Dlaczego chcą Państwo adoptować bulteriera? Jaką wiedzę posiadają Państwo na temat rasy?
Jestesmy 100% nastawieni na adopcje chce nadmienic ze kochamy bulowate i adopcja siega nie tylko Bulteriera,bardzo chetnie przyjmiemy do rodziny Pitbula lub Amstafa.
jest nam przykro ze media i ludzie robia te rasy tak zlymi OWCZAREK NIEMIECKI A WIEM TO Z TRZYNASTO LETNIEGO DOSWIADCZENIA jest gorszym agresorem,a poza tym czlowiek robi z psa bestie wiemy to doskonale pies jest naszym odzwierciedleniem jestem rozwazny,spokojny,opanowany moge to przekazac naszemu czworonogowi,wiedza na temat rasy ciagle poglebiana.

6. Czy mają Państwo dzieci (jeśli tak to w jakim wieku)?
Dorosle juz poza domem.

[ Dodano: Wto 09 Wrz, 2014 13:22 ]
7. Czy wszyscy członkowie rodziny akceptują fakt adopcji psa i godzą się na nowego domownika?
Tak, ciesza sie razem z nami.

8. Co się będzie działo z psem w czasie Państwa wyjazdów, wakacji itp.?
Pies towarzyszy nam wszedzie bez wyjatkow

[ Dodano: Wto 09 Wrz, 2014 13:30 ]
9. Pies może żyć kilkanaście lat. Czy przewidziane jest miejsce dla psa w życiu Państwa rodziny na tak długo? Oczywiscie zawsze byly dla nas od poczatku do samego konca.

10. Psy porzucone są często po przejściach, mogą odczuwać lęk, w nowym miejscu być zestresowane nawet przez dłuższy czas, mogą nie wiedzieć, że załatwia się na dworze, posiusiać się nie tam, gdzie trzeba, może coś zniszczyć itd. Czy jesteście Państwo gotowi to znieść? Jest to wszystko nam znajome nigdy pies nie byl karcony wiem ze przemoca nie osiga sie nic prowadzi to tylko do leku i agresji ... konsekwencja cierpliwosc i serce czyni czesto cuda

[ Dodano: Wto 09 Wrz, 2014 13:32 ]
11. Czy liczą sie Państwo z koniecznością uczestniczenia psa w szkoleniu? Czy kiedykolwiek uczestniczyli Państwo w szkoleniu ze swoim poprzednim zwierzęciem?
Tak bardzo chetnie...
Tak szkolenia w klubie Boksera.

12. Czy w domu Państwa są osoby z alergią na sierść lub ślinę psa?
Nie

[ Dodano: Wto 09 Wrz, 2014 13:37 ]
13. Psy chorują - tak jak ludzie - i leczenie czasem jest kosztowne. Czy jesteście Państwo na to przygotowani? Posiadanie psa wiąże się także zawsze z koniecznością szczepień, odrobaczeń, profilaktyki przeciw kleszczowej itp. Czy jesteście Państwo gotowi ponosić te wydatki?
Oczywiscie!!!! Jest to dla nas czlonek rodziny

14. Czy planują Państwo wydatki związane z zakupem akcesoriów dla psa? Proszę wziąć również pod uwagę większe wydatki jak np klatka (ok 250-300zł)
Posiadamy prawie wszystko z wymieninych rzeczy,oczywiscie zakup nie stanowi zadnego problemu

[ Dodano: Wto 09 Wrz, 2014 13:43 ]
15. Jaki jest Państwa stosunek do kastracji/sterylizacji zwierząt?
szczerze mowiac nie jestem zwolennikiem kastracji jestem przekonany ze bede w stanie to samo osiagnac z kastrowanym samcem co z kastratem,oczywiscie jesli to bedzie to koniecznoscia z ciezkim sercem jestem za

16. Czy jesteście Państwo gotowi podpisać umowę adopcyjną, w której ważnym punktem będzie deklaracja, że pies NIGDY nie trafi na ulicę albo do schroniska – a w razie, gdybyście Państwo jednak nie mogli go zatrzymać, niezwłocznie powiadomicie Fundację?
Tak bardzo chetnie.

[ Dodano: Wto 09 Wrz, 2014 13:46 ]
17. Czym zamierzacie Państwo żywić psa?
Zdecydowalismy sie na przyszlosc zywic naszego przyjaciela BARF

18. Czy pies będzie miał możliwość wychodzenia na zewnątrz bez opieki?
Nie ma takiej opcji

19. Czy zgodzą się Państwo na wizytę przedstawiciela wolontariatu w Państwa domu po adopcji (to także punkt umowy adopcyjnej) ?Bedzie u nas bardzo mile widziany :-)
Chcielibysmy zaznaczyc ze w gre wchodzi tylko Samczyk :-)

#KIKIMORA
Bardzo Uzależniony

Pomogła: 6 razy
Piwa: 265/214
Aukcje Użytkownika: 0

Wysłany: Wto 09 Wrz, 2014 18:49  

Zrozumiałam , że na wizytę przedadopcyjną ma przyjść tylko mężczyzna? :mrgreen:

Autor postu otrzymał 2 piw(a)

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
sarcia_sarcia, #Lulamon
Odpowiedz do tematu

Dodaj temat do:  Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Magnolia  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Zezwolenia Opcje