Forumowicze jeżeli będzie potrzeba oddania pieska na DT to bardzo chętnie pomogę. Reklamuje się wcześniej bo chce żeby było wiadomo że jak zaistnieje taka sytuacja, że bull będzie musiał znaleść właśnie DT to służe pomocą i to z wielką przyjemnością. Mam nadzieję jednak że fakt iż nie wyszło mi z DS nie będzie przeszkodą do tego żebym zaoferował bulkowi CHOCIAŻ tymczas. Pozdrawiam i mam nadzieję że nie spotkam się z krytyką Ekhm...
_____________________________ adopcja bulla to spełnienie moich marzeń.. POMOCY
Kilka razy spotkałam się z krytyką o bulkach - bo nie znali rasy ,ale po bliższym poznaniu okazywało się że nie taki diabeł straszny ..Uważam że nic na siłę . zobaczysz że domownicy też się przekonają . a DT to super sprawa w twoim przypadku
Siemanko po 5 latach wszedlem sobie zobaczyc co sie dzieje na forum i zobaczylem swoje stare posty.. forumowicze do dnia dzisiejszego jesli jest potrzeba oddania bullka na DT w okolicach Torunia to ja chetnie sluze pomoca trzeba odnowic funkcjonowanie na forum pozdrawiam.
witam wiec zaczynajac od poczatku.. czyli dnia (ktoregos tam lutego) 2010r gdzie pierwszy raz staralem sie zaadoptowac psine.. wtedy byl to Cziko. Rodzina zrobila mi prezent w postaci nie zgodzenia sie na niego i musialem odpuscic.. minelo 5 lat a ja nadal niezlomnie bylem w poszukiwaniu swojego bullbazaura dokladnie po tych 5 latach poraz kolejny zajrzal do mnie na rozmowe przedadopcyjna Yaro (pozdrawiam serdecznie i dziekuje) na dzien dzisiejszy jestem umowiony w terminie 13go (piatek) na wizyte u szkoleniowca, u ktorego przebywa MOJ pies wszystko wskazuje na to , ze zabiore go do siebie takze po 5 latach wkoncu bede szczesliwym posiadaczem bulinka !! iii ta oto mega wiadomoscia chcialem sie z Wami podzielic pozdrawiam i chcialbym zeby ludzie z Torunia (gdzie obecnie mieszkam) odezwali sie do mnie. wiecie.. dobra rada, spacery itd pozdrawiam
ehh.. chyba za szybko sie pochwalilem niestety po wizycie u szkoleniowca pies okazal sie byc .. hmm.. nazwe go zbyt temperamentnym dla mojej drugiej polowki. stad niestety musialem odpuscic Dzika iii.. coz.. szukam dalej. pisalem juz w sprawie kolejnej suni i czekam na odzew nie zalamuje sie bo wiem ze predzej czy pozniej uratuje jakiegos bullka ze schroniska czy nie odpowiedniego domu. dziekuje wszystkim ktorzy tego dnia mi pomogli. czyli fundacja TTB Poznan, Marta z 3RD POLE, Ania z Łodzi, za pomoc w dotarciu.. i kazdemu z osobna , ktorzy przyczynili sie do tego , ze dotarlem i spedzilem najmilsze 30min w fantastycznym gronie. DZIEKUJE i nie poddaje sie w ratowaniu bullowatych pozdrawiam.