Wysłany: Pią 05 Sie, 2011 08:03 DT lub stały jak się uda Kraków/Myślenice
Witam serdecznie jestem nowy na forum chciałem powiedzieć że razem z żoną kochamy bulki chociaż żadnego nie mieliśmy jeszcze. Moja żona jest nałogowym "ratownikiem" porzuconych psów w swoim domu "przed ślubem" przewijało się naprawdę multum psów (zakończone happy end-em w 80%, w poniektórych przypadkach było już za późno) (kotów, i nawet kanarki ktoś wyrzucił) różnych ras. Jeżeli będziemy mogli jakoś pomóc to proszę walić drzwiami, oknami i cały czas dzwonić 511-069-670.
przepraszam że się nie odzywałem ale ostatnio miałem dość dużego pecha, kolano które było sprawne i odmówiło posłuszeństwa gips minimum jeszcze 4 tyg. więc na razie to mną żona będzie się musiała opiekować .
Mamy w krakowie bulla w schronisku, na zimę napewno nie może zostać bo boję się że nie przetrzyma, psiak jest cudowny, lecz jest jeden podstawowy problem... bardzo nie lubi psów, więc spacery jedynie w miejscu gdzie nie ma psów i na długiej smyczy, więc jakiekolwiek zwierzęta w domu także odpadają. Jeśli byście mieli możliwość wziąć go na DT piszcie na pw.