Wysłany: Pią 18 Gru, 2009 20:59 Elmo - mix bulteriera ok 2 lata
Kłapouch- tak go tymczasowo nazwałam został wyciągnięty ze schroniska w Słupsku. To było być albo nie być dla psa- był w klatce z kartką agresywny i miał być uśpiony. Jest to mix bulteriera. Ma ok 2 latka, białe zęby.
Kłapouch cały czas piszczy- piszczał w pociągu i w samochodzie, piszczy u Magdy. Na dzień dzisiejszy kłapouch jest pod obserwacją.
Gdyby ktoś chciał pomóc opłacić nam hotel, albo też ofiarować karmę dla kłapoucha będziemy ogromnie wdzięczne.
Worek karmy, kocyk, zabawki- mile widziane sznury itp zabawki do ciagania , jeżeli ktoś ma na zbyciu stare legowisko po swoim psie lub gąbkę z łóżka lub cos innego co by się nadawało na łóżeczko dla niego.
a przyznam, ze nie wiem jakie były losy tych dwóch maluchów, bo kopiowałam to ogłoszenie wystawione przez Fundacje Emir z alegratki ponad rok temu.. a w temacie nic się nie działo
_____________________________ "Najgorszym grzechem nie jest nienawiść, ale obojętność, bo jest nieludzka..."
- George Bernard Shaw
mam dwie gąbki z pokrowcami z foteli ogrodowych(grubość ok. 5cm) ,których mój bulas uzywał jako letnich legowisk na balkonie.Rozmiar 120x50cm granatowe w kratkę ,używane.Jeśli będą przydatne mogę podesłać-jedna wymaga wyprania i lekko rozeszła się na szwie- ale dopiero po świętach.
Daj znać czy mam je przygotowaci wysłać.Jeśli tak to adres poproszę na PW.
Jedna może dla tricolora?
_____________________________ Żyć żeby kochać ,kochać żeby żyć....
Spike w moim sercu na zawsze!
_____________________________ Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie"
Magda nad nim pracuje- chłopak śpiewa, ale już coraz mniej. Nie załatwia się w boksie, jest czysty. Bardzo inteligentny, szybko uczący się- zwłaszcza jak nagrodą jest smakołyk. Lubi przeciagać się linką. NIe lubi psów- więc domek poszukiwany bez innych zwierząt.
[ Dodano: Wto 05 Sty, 2010 14:27 ]
Zbieram fanty na bazarki dla Elmo- ma ktoś coś może? Nie ma wpłat na chłopaka a hotel trzeba opłacić i na kastrację pozbierać.. Może ktoś sam chciałby wystawić bazarek na Kłapoucha? Będę ogromnie wdzięczna..
[ Dodano: Czw 07 Sty, 2010 12:00 ]
[ Dodano: Wto 26 Sty, 2010 14:39 ]
invictus hilaritas napisał/a:
Od 12.12.09 Kłapouch jest u Magdy 20 dni *25 zł= 500 zł
Elmo jest przecudowny-taki drugi mój Solo:) Ach te mixy... Tp pies z wielką pasją ,szybki dokładny, uległy w stosunku do człowieka, z żywym temperamentem, uczący się w mig wszystkiego, karny, zaprzyjaźnia się super z sukami, bardzo lubi się z nimi bawić, ale nie nakręca się za mocno. Miły, równy w zachowaniu, obstawiam, że będzie idealnym pseam domowym . Potrzebuje tylko ruchu i zajęcia. Przestał wyć.