Hienka bardzo podobna jest do suczek mojego sąsiada
Basen mnie zachwycił. Zawsze o takim marzyłam dla psów. Czy będzie więcej fotek basenu?
Sorki za offa w temacie Hienki, ale ten basen to taka atrakcja dla piesków. Gratuluję Żmija takiego basenu. Super sprawa
Hienka bardzo podobna jest do suczek mojego sąsiada
Basen mnie zachwycił. Zawsze o takim marzyłam dla psów. Czy będzie więcej fotek basenu?
Sorki za offa w temacie Hienki, ale ten basen to taka atrakcja dla piesków. Gratuluję Żmija takiego basenu. Super sprawa
No, atrakcja mega Mi tez marzył sie kilka lat i teraz nie możemy się nacieszyć, że wreszcie się udało. Na razie mało wody, żeby się zapoznały z basenem, bo mają problem z oceną głębokości w basenie. No ale dziś już kilka godzin non stop w użytku. I zaraz idę znów robić za basenowego Do zabaw piłka, aportowania z wody, a dla niektórych do leżenia. Tak więc podejrzewam, że w upały wołami nie wyciągnę z wody co niektórych to i fotki będą, jak kabala ściągnę do pracy