Ale czy to prawda? Jesli tak, to katastrofa!!!
Wydawało się, że ta organizacja naprawdę pomaga zwierzętom i może więcej niż inni, a Janda robi dużo dobrego.
_____________________________ "NARÓD WSPANIAŁY, TYLKO LUDZIE K...RWY !"- Józef Piłsudski
Tak naprawdę znam go tylko z TV, ale zawsze mówiono o nim pozytywnie i nie słychac było skarg fundacji na podejrzaną działalność. Pokazywano zwierzaki uratowane dzieki Straży dla Zwierzat i konflikt z kierownictwem Paluch, któremu wytykał złe warunki i złe traktowanie zwierząt.
Jestem bardzo zdziwiona. To już na nikogo nie można wierzyć???
_____________________________ "NARÓD WSPANIAŁY, TYLKO LUDZIE K...RWY !"- Józef Piłsudski
Ja zadzwonilam do tej organizacji tylko raz w sprawie psa umierajacego mi prawie w upale na dole na dworze jak mieszkalam w wawie. wiecej tego nie zrobie bo przyjechali niewykwalifikowani, bez sprzetu chocby klatki i lapaka dwaj durnie. Psa probowali zagonic jak kure, uciekl w rejon samochodowy, tyle go widzieli.
Slyszalam gorsze rzeczy niz te masakry kotow i ten blog jest naprawde kulturalny i nie podejmuje niektorych zagadnien dotyczacych owej organizacji