Wysłany: Pią 09 Lip, 2010 00:25 Jarek, ale Ty już stara dupa jesteś!!! :D:D:D
Drogi Panie Jarosławie!
Czego można Panu życzyć, w ten jakże uroczysty dzień (poza oczywistą oczywistością oczywiście)?
Ciężko wybrnąć z tych życzeń, gdyż ten zaawansowany wiek, na wiele rozrywek już nie pozwala...
A więc dla Pana najlepsza będzie emo fryzura, raperskie spodnie z krokiem w kolanach, ciężka ćwiekowana skóra przy 30stopniowym upale, białe rękawiczki i kowbojki z wężowej skóry!!!
Tak już poważniej nieco... to Jarku wiesz, co większość z nas chciałaby dla Ciebie... wielkiego kolorowego bulika no i wszystkiego co najlepsze też... no niech Ci będzie
Jarek, ja również życzę Ci spełnienia tego największego, najwspanialszego marzenia! I jeszcze spełnienia Eli marzenia też, no powiedzmy że tak w pakiecie
oj jestem ,jestem....
Dziewczyny dziękuję bardzo za życzenia i torty(boska blondi!!!)!
podobno życzeń się nie wypowiada...ale co tam....mam jedno wielkie ...największe....:zeby wszystkie bidy tego swiata znalazły swój kochający dom i poznały co to znaczy pozytywne życie........
nie moge Wam [postawic szmpana ,więc po po wirtualnym piwku a przy okazji realnym lub winie!
AGA -przerąbałaś sobie na całego!!!nawet Pyras Cię nie obroni!
ale się rozmiękczyłem...
i... niech Wam będzie!
_____________________________ Żyć żeby kochać ,kochać żeby żyć....
Spike w moim sercu na zawsze!