Wysłany: Wto 06 Lip, 2010 07:56 KAZAR - w nowym domku Fedor, 2 letni bulek
Z niebieskiego:
Cytat:
KAZAR- bulterier, ok. 2 lat
Kazar jest młodym psiakiem. Jest bardzo żywy, bystry i ciekawy świata. Nie jest agresywny wobec ludzi. Jest grzecznym psem. Wymaga doświadczonego, konsekwentnego i odpowiedzialnego właściciela, który będzie potrafił odpowiednio z nim postępować i zapewni mu odpowiednią dawkę ruchu. Bulterriery wymagają wczesnej socjalizacji z innymi zwierzakami domowymi, więc w przypadku Kazara byłoby najlepiej gdyby trafił do domu, gdzie będzie jedynym pupilem.
Chcieć to jedno a życie drugie, prawde mówiąc już byłem bliski podjęcia próby adopcji Duffiego, gdyby nie mój Kochany szkrab to nie myślałbym nawet minuty, ale jak się ma maluszka w pieluszkach to się do sprawy podchodzi troszkę inaczej, Jedno jest pewne za rok a napewno dwa będe się starał o adopcje Bulla chciałem mieć rodowodowego by założyć kiedyś hodowle ale jest tyle pseudo miłośników tej rasy że nasz pierwszy bullek będzie adoptowanym
[ Dodano: Wto 06 Lip, 2010 14:39 ]
Marzenia marzeniami, ale zejdzmy na ziemie. Jak można pomóc Pięknisiowi ?
[ Dodano: Czw 08 Lip, 2010 11:25 ]
widzialam, ze napisane jest, zeby trafil do domu z jednym pupilem...
ja mam wakacje, siedze z 'dziecmi' w domu w lesie i nad jeziorkiem, nie wiem czy moj facet sie zgodzi... tyle ze snoopy jest baaaardzo dominujacy...
_____________________________ ZARA & AIREEN & SNOOPY